Pozitív tesztek a Salzburgnál, kétséges Szoboszlai játéka

2020. november 09. 10:28

A nemzeti tizenegy legértékesebb játékosa jelen állás szerint nem lesz ott az Izland elleni sorsdöntő mérkőzésen.

2020. november 09. 10:28
null

A Red Bull Salzburg a hivatalos oldalán jelentette be, hogy hat játékosnak is pozitív lett a koronavírustesztje, így az egész csapat karantén alá kerül – számol be a Nemzeti Sport. Az osztrákok hozzáteszik, az októberi esethez hasonlóan törlik a válogatott játékosok behívóit, így jelen állás szerint Szoboszlai Dominik ezúttal sem játszhat a nemzeti együttesben.

A válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi múlt héten tett nyilatkozatában még elmondta, hogy beszélt Szoboszlaival, aki „azt mondta, ha nem engedi el a Salzburg, akkor gyalog jön haza az Izland elleni mérkőzésre”  Az MLSZ egyelőre nem reagált a hírre.

(Nemzeti Sport)

Címlapkép:MTI/Illyés Tibor

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2020. november 09. 11:58
A focisták a halál inasai.
Senior
2020. november 09. 11:55
Honlapjukon az áll, hogy ma végeznek újabb tesztet, ennek alapján változhatnak a szabályok. Ez modjuk túl sok optimizmusra nem ad okot hazaengedése tekintetében.
nikonos
2020. november 09. 11:48
Na, akkor megyünk érted, Domi. Piros Fiat, a Hellbrunn mellett 16:45-kor a bokros résznél. Pár doboz sört hozz, köszi.
KannibálTatárÚr
2020. november 09. 11:38
Igazán nem örülök Szoboszlai karanténájának, de Kalmár hasznosabb játékos. A védekezésből is kiveszi részét és mozgékonyabb. Szoboszlainak pedig ajánlok egy művésznevet: Szobai. Neve miatt (nagyon hosszú az idegeneknek) inkább mást szerződtetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!