Austini polgármester a mexikói nyaralása során: Maradjanak otthon!

2020. december 03. 15:59

Texas is szép, na de azért Mexikó, az Mexikó.

2020. december 03. 15:59
null

A texasi Austin polgármestere, Steve Adler a napokban posztolt egy videót, amiben arra buzdította városának lakóit, hogy a koronavírus-járványra tekintettel maradjanak otthon. A történet problémás része azonban nem ez, hanem, hogy ezt a mexikói nyaralása során tette.

Ez most nem a pihenés időszaka

– jelentette ki kategorikusan Adler. 

Ha lehet, a politikus még tovább tetézte a bajt. Fittyet hányva a választópolgárokra, magángéppel utazott a közép-amerikai országba, ahol nyolc vendéggel együtt élvezték a táj, és a mexikói üdülőövezet szépségeit.

Kedves olvasóink, ez még mindig nem minden: a Fox szerint a mexikói utat lánya esküvője előzte meg, ahol egy helyi hotelben húsz vendég ünnepelte a párt. Ez idő tájt Austinban olyan rendelet volt hatályban, ami megtiltotta a tíznél nagyobb társaságok gyülekezését. Adler azzal védekezett, hogy mindenkitől koronavírus-tesztet kértek az esküvő előtt.

(24.hu)

Címlapkép: Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2020. december 04. 10:09
Ez ismerős. Több Balaton, kevesebb Adria, aztán irány hajókázni az Adriára.
Mandarin.
2020. december 04. 09:59
Bort iszik.
Mandarin.
2020. december 04. 09:41
Van bőr a pofáján, bőrt iszik és vizet prédikál, neki, nekik mindent szabad, fogadjunk hogy nem fog lemondani.
zara
2020. december 03. 23:26
nem a munkás kasztba tartozik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!