A bronzéremért vívhat a magyar férfi kardcsapat

2021. július 28. 07:28

A magyar férfi kardválogatott kikapott az elődöntőben az olaszoktól, így a bronzéremért vívhat a fegyvernem szerdai csapatversenyében a tokiói olimpián.

2021. július 28. 07:28
null

A Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Szatmári András összeállítású gárda a legjobb négy között óriási csatában, 45-43-ra maradt alul az olaszokkal szemben, s a magyar idő szerint 11.30 órakor kezdődő bronzmeccsen a dél-koreai – német párharc vesztesével találkozik. Ebben a számban legutóbb 25 éve, Atlantában nyertek érmet – egy ezüstöt – a magyarok.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2021. július 28. 09:14
Szinte az egész magyar csapat hitehagyott, a zsidók és liberálisok által szétzüllesztettnek látszik. "Éles" helyzetben oda a tudás, az akarás, a hazának dicsőséget szerezni akarás. Eddig egyedül Valter Attila utalt sikertelen szereplése után őszintén, emberi módon ezekre a dolgokra. A média pedig "fantasztikusnak" minősít középszerű vagy még annál is gyengébb szerepléseket, elhitetvén a "néppel", hogy ez a természetes. Hol vannak a mai Balczó Andrások, kérdezhetjük fennhangon? Az ország sportdiplomáciai szereplése továbbra is nulla szinten van, nincs egy valamire való tekintélyes szakemberünk. Viszont annál több túlkoros sportolónk, akik már a felkészülés alatt harmatos teljesítményt nyújtottak. Most pedig rossz a reggeli verseny, a meleg, a hideg, a pálya, stb. Nincs ez rendben, súlyos bajok jelei lehetnek ezek a jelenségek.
bölcsbagoly
2021. július 28. 08:58
Miért kötelező román bíró szinte minden kard mérkőzésünkre? A konkurencia lobbizása következtében, tudják, hogy mit várhatnak tőle. Amúgy, előre féltem ettől a mérkőzéstől, mivel "jólakottan" nem könnyű vívni sem (ez főleg Szilágyira érvényes), frusztráltan meg pláne (Szatmári). Ez ma az amerikaiak ellen is látszott, csak Décsei vívott egyenletesen s jól mind a hat asszójában. .
CyberG
2021. július 28. 08:00
A bíró miden értelemben "román" volt... Egyetlen egy kérdéses tust nem döntöttek a javunkra. Az utolsó előtti aszóban az olasz legalább 3-szor Ale előtt indult...
kamasuka
2021. július 28. 08:00
Tudom, hogy nem lesz népszerű, de az elődöntőben látottak alapján ez most csalódás. A döntő simán benne volt, de sajnos a végét nem bírták. Félek, nem lesz meg a bronz sem ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!