Hosszú Katinkáékat kirabolhatták az olimpia előtt

2021. augusztus 03. 07:45

A háromszoros olimpiai bajnok klasszist, illetve párját Gelencsér Mátét megtámadhatták a Mare Nostrum-úszóviadal júniusi, barcelonai állomásán.

2021. augusztus 03. 07:45
null

Szörnyű emléket őrizhet Hosszú Katinka a Mare Nostrum-úszóviadal júniusi, barcelonai állomásáról, amelyen két aranyérmet szerzett. A Blikk információi szerint a háromszoros olimpiai bajnok klasszis, illetve párja, egyben edzője, Gelencsér Máté rablás áldozata lett a spanyol városban.

A lap azt írja: Hosszút nem érte bántódás, szerelmét azonban igen. A támadó fizikálisan inzultálta Gelencsért, amely hátráltathatta is a felkészülését, hiszen komoly lelki terhet okozhatott számára. A sportoló címvédőként csupán ötödikként végzett 400 méter vegyesen, 200-on ugyanebben az úszásnemben pedig hetedikként zárt. 200 háton még döntőbe sem jutott, huszadik lett.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libsimentes_övezet
2021. augusztus 03. 15:10
az origón a cikk majd elfoglalja a képernyőt, áááááááá nem terelés a pocsák eredményéről , tudta ő hogy egy kula lesz a teljesítménye egó ladynek, de nála CSAK AZ A PÉNZ van
Akitlosz
2021. augusztus 03. 13:25
A cikk csak lehetőségekről fantáziálás. Az újságírás egyik legalja.
Rasdi
2021. augusztus 03. 13:15
Na, most kirabolták vagy nem? Ennyi idő után már lehet állítást tenni.
libsimentes_övezet
2021. augusztus 03. 12:12
"Hosszú Katinkáékat kirabolhatták az olimpia előtt" ...hatták nem kirabolták Érdekes ezt a "hatták" cikket milyen hamar átvette a fideszes mandi a fideszes blikktől...máskor meg fontosabb híreket fél nap után vagy sosem. Nincs hálózat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!