Vettel szivárványos maszkban és pólóban érkezett a Hungaroringre

2021. augusztus 01. 16:54

„Same love”, vagyis „ugyanaz a szerelem” feliratú, szivárványos pólóban ment vasárnap Sebastian Vettel a Magyar Nagydíjra.

2021. augusztus 01. 16:54
null

A 444.hu cikke szerint a négyszeres világbajnok Forma-1-es pilóta, Sebastian Vettel a magyar nagydíj előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: „Mindenkinek szabadon kéne megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege. Nyomasztónak tartom, hogy egy olyan ország, amelyik az Európai Unióban van, ilyen törvényt hoz” – utalva egyértelműen a Magyarországon nemrégiben elfogadott gyermekvédelmi törvénycsomagra.

Vettel előtt egy nappal Lewis Hamilton is kiállt a törvény ellen, elfogadhatatlannak és gyávának nevezte, amire Varga Judit igazságügyi miniszter akkor úgy reagált: „A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél.”

A Mandiner Sport cikkét a témában itt olvashatja.

Nyitókép: FLORION GOGA / POOL / AFP

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemsiker_s
2021. augusztus 22. 16:56
Amúgy nem lennék a helyében. Gyanítom az efféle baromságokat el is várják tőlük.
nemsiker_s
2021. augusztus 22. 16:49
"Mindenkinek szabadon kéne megválasztania azt, mit szeretne kezdeni magával, éppen ez lenne az egész lényege." És ez bizony így van nálunk is hülyegyerek. Mindössze arról van szó, hogy aki beteg, ne akarjon mást is azzá tenni, és főleg ezt kiskorúval ne tegye. Nem véletlen vannak a korhatáros filmek is megjelölve .
rókabácsi
2021. augusztus 04. 11:37
mert ez hülye buzi seggnyaló!
Krupp Skya
2021. augusztus 04. 05:05
Semmi SZFE, megáll az ember SZFE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!