Merkely Béla mentette meg Bodrogi Gyula életét

2022. május 18. 14:32

„Majdnem meghaltam” – idézte fel a színész a történteket.

2022. május 18. 14:32
null

Bodrogi Gyula a Hot! Magazinnak beszélt arról, hogy nemrég légszomjat érzett az otthonában, majd egyre rosszabbul lett. Nem akart orvoshoz fordulni, de élettársa erősködött, ezért felhívták Merkely Béla kardiológust, a Semmelweis Egyetem rektorát, aki arra kérte, hogy azonnal menjen be hozzá.

„Mondtam neki, hogy nem akarom zavarni, de rám parancsolt, hogy induljak el. Hívtam egy taxit, irány a kórház, és bizony volt egy kisebb, 45 perces beavatkozásom. Utólag döbbentem rá, hogy megmentette az életemet. Majdnem meghaltam” – mondta a színész.

Bodrogi Gyulának tavaly novemberben egyszer már kórházba került. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színészt akkor a hasi sérve miatt kellett megműteni. Tavaly augusztusban pedig egy színházi próbán esett le egy dobogóról, akkor a válla, a bordái és a csuklója is zúzódott – emlékeztetett a magazin.

Nyitóképen Bodrogi Gyula, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2022. május 18. 23:26
Minden tiszteletem a művész úré, de ha minden rosszullétes az SE rektorának telefonálna, az elég furcsa lenne. Vajon Pintér Sándor egészségügyért felelős miniszter mit szól ehhez?
néhai Ch.Pilot
2022. május 18. 22:17
Szóval, ha Bodrogi elvtársnak valami baja van, nem a háziorvosához fordul, hanem a Semmelweis Egyetem rektorához, aki azonnal fogadja is. Ráadásul Bodrogi elvtárs nem is fideszes oligarcha, hanem egy nyugdíjas ellenzéki szavazó. Ha valaki még egyszer azt mondja, hogy Magyarországon rossz az egészségügy, azt a saját szarába fojtom!
Matocska
2022. május 18. 18:01
A kádárizmus velünk élő beidegződései. Vásárlás a pult alól, sorelőzés az orvosnál, főiskola csak a megbízható elvtársivadékoknak. Kevés lélektelenebb színészi teljesítményt láttam a Bodrogi felolvasta Rejtő hangoskönyvnél. Tehát maximum az SZTK járna Bodrogi elvtársnak, szigorúan sorszám húzása után.
csellengo2022
2022. május 18. 17:29
Honnan a picsából van meg ennek a vén szar nem gójnak az idézett orvos telefonszáma? A k..anyját! Nem ég le a pofájáról a bőr? Még el is mondja az agyatlan vén bohóc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!