Ádám Martin: Elég jól állunk a csoportban

2022. június 15. 14:07

A feltörekvő paksi csatár válogatott csereként két gólpasszt adott az angolok ellen, minden csele sikeres volt, és minden párharcát megnyerte.

2022. június 15. 14:07
null

„Beírtuk magunkat a történelemkönyvekbe. Elég jól állunk a csoportban. Erre senki nem gondolt, mikor nekivágtunk ennek a sorozatnak. Nagyon komoly, ahogy egymásért küzdünk, nincs semmi egyénieskedés a csapatban. Most a két gólpasszommal valamit sikerült javítanom a németek ellen kihagyott két fejesem után” – mondta a meccs után Ádám Martin.

A Nemzeti Sport arról ír: a 68. percben csereként beálló Ádám Martin mutatói félelmetesek: két gólpassza mellett 92 százalékban passzolt pontosan (12/13), 19-szer ért labdához és minden csele sikeres volt (4/4), az összes párharcát megnyerte – négyet a földön, egyet a levegőben –, valamint a védekezésből is kivette a részét: egyszer tisztázott, egyszer pedig visszaszerezte a labdát. 

Kapcsolódó

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek
Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. Bővebben is érdekel...

Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PTYA
2022. június 16. 10:34
Brávó Martin!
csjanos
2022. június 16. 08:54
....jó voltál Martin...reméllem több időt kapsz a jövőben...HAJRÁ MAGYAROK..
babangida
2022. június 15. 17:40
Magyr Haland :D
blondibarbi
2022. június 15. 15:25
Én nem csodálkozom, hogy megzavarodtak a világ valaha volt legnagyobb gyarmatosítói és rablói. Szalai - száláj Szalai - száláj Sallai - száláj És akkor még nem játszott Sallói - száloj :))) Amúgy Ádám Martin az egyik kedvenc focistám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!