A válogatott sikeres szereplésére hivatkozva mondta le zsurnaliszta vitáját Egri Viktor

2022. június 15. 10:54

„Hiába nem történt semmi, de látszólag igen” – véli az újságíró.

2022. június 15. 10:54
null

A válogatott sikeres szereplésére hivatkozva lemondta a vitáját Egri Viktor, derül ki a Transzparens Újságírásért Alapítvány tájékoztatásából. „Sajnálattal kell tájékoztassunk Titeket, hogy Egri Viktor, a Digisport újságírója, a tegnapi napon lemondta Szöllősi Györggyel való vitáját”olvasható a Facebookon.

Az újságíró arra hivatkozott, hogy

a magyar válogatott sikeres szereplése olyan hatással van a közhangulatra, amely nem teszi lehetővé, hogy megfelelően érvényesítse álláspontját a magyar labdarúgással kapcsolatban.

Egri úgy véli, „az 50-es évek óta nem ért el a magyar válogatott ilyen csapatok ellen ilyen eredményeket, így hiába nem történt semmi, de látszólag igen”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. június 17. 16:36
Én a kézi miatt bírtam eddig a srácot, de nem gondoltam volna, hogy a lovak mellett ő is szemellenzőt hord... Azért nem vállalni egy véleményt, mert 2 napja történt valami, nem éppen gerinces hozzáállás!
21ezerft
2022. június 17. 10:16
Kár, jó lett volna látni a vergődését.
Fogár
2022. június 15. 19:37
Talán bennem van a hiba, hogy nem nézem a Digit – but who the fuck is Egri Viktor?
Borkóstoló
2022. június 15. 16:33
Szembejött a libsikkel a valóság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!