A korábban stadionozó Márki-Zay is gratulált a magyar válogatottnak

2022. június 16. 17:03

„Egy nemzet sikerét hosszútávon a kultúrája határozza meg, csak akkor tudunk felzárkózni a Nyugathoz” – fogalmazott Márki-Zay Péter.

2022. június 16. 17:03
null

A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán gratulált a magyar válogatottnak. Bejegyzése azért is meglepő, mert korábban a „stadionozós” baloldali narratíva egyik zászlóvivője volt.

„Minden magyar szívét megdobogtatta nemzeti válogatottunk idegenben elért fél évszázada példátlan győzelme. Róna Péter professzor úr azonban tegnapi telefonbeszélgetésünk során rávilágított

a magyar csapat sikerének nemzeti büszkeségen túli jelentőségére”

– kezdte a bejegyzést Márki-Zay.

Majd hozzátette: „Pont azokat az értékeket mutatták meg ugyanis sportolóink, amitől a magyar nemzet minden más területen is sikeres lehet a gazdaságtól a kultúráig: elkötelezettség, összetartás, csapatmunka, kreativitás, kitartás. Egy nemzet sikerét hosszútávon a kultúrája határozza meg, csak akkor tudunk felzárkózni a Nyugathoz,

A bejegyzését gratulációval zárt: „Szeretettel gratulálunk a csapat minden tagjának, köszönet, hogy példát mutattak minden magyarnak a jövő emelkedő Magyarországához!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2022. június 17. 12:43
Mindegy is.
Krupp Skya
2022. június 17. 12:42
A korábban stadionozó Márki-Zay is gratulált a magyar válogatottnak Nehéz szívvel, de a CIA utasítására megtette.
sorivo4
2022. június 17. 02:31
Nem akarunk felzárkózni a nyugathoz, bazdmeg. Ezért győztünk. Faszkalap! Téged győzött le a csapat meg a faszságodat, amit képviselsz, mint senkiházi. Menj az anyádba.
sorivo4
2022. június 17. 02:26
Márki-Zay egy senki. Senkit nem érdekel. Csak a mandinert. Ignorálják. Hacsak nem mond valami nagyon érdekeset. Ami kizárt. Ez a fasz megbukott. Nem tényező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!