Az egykori angol válogatott védelmébe vette Southgate-et

2022. június 15. 12:55

„Fogjátok be a szátokat, bohócok!” – üzente a szurkolóknak Jamie Carragher.

2022. június 15. 12:55
null

A volt válogatott Jamie Carragher élesen kritizálta azokat a szurkolókat, akik gúnyt űztek Gareth Southgate szövetségi kapitányból a magyaroktól elszenvedett, 4-0-s keddi hazai vereség után

– írta a Twitteren a jelenleg televíziós kommentátorként dolgozó ex-játékos, aki 1996 és 2013 között több mint 500 mérkőzést játszott a Liverpoolban, a nemzeti csapatban pedig 38-szor lépett pályára.

„Ez a szakember 1966 óta a két legjobb helyezésére vezette Angliát” – tette hozzá Carragher, utalva a 2018-as világbajnoki negyedik helyre és a tavalyi Eb-döntős szereplésre.

„Nem tudod, mit csinálsz” – énekelték a szurkolók a szurkolók a szövetségi kapitánynak

A keddi kudarc után – amely 1928 óta az angolok legsúlyosabb hazai veresége volt – sok szurkoló beszállt a Southgate-nek címzett éneklésbe, amellyel azt üzenték: „Nem tudod, mit csinálsz”.

A szövetségi kapitány ehhez annyit fűzött hozzá, hogy természetesen megérti a drukkereket.

(MTI)

Nyitókép: PAUL ELLIS / POOL / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. június 15. 18:15
Southgate CSAK A LEBERÁLIS ERŐSZAK UTASÍTÁSAIT TARTOTTA BE! Persze hogy nem Southgate a felelős ezért a vereségért! hanem a liberális erőszakosok! akik KÖTELEZŐ JELLEGGEL ÖSSZEÁLLÍTOTTÁK Southgate HELYETT AZ ANGOL CSAPAT ÖSSZETÉTELÉT!!!
CirmoS
2022. június 15. 14:23
A nagyképű, HAZUG, képmutató, náci, rasszista angol csürhe tegnap tűpontosan azt kapta amit megérdemelt! Kevés ilyen undorító banda van a foci világában, mint ezek! Nem tudják elviselni ha egyáltalán bárkitől is kikapnak! Rendkívűl szánalmas az ilyen hozzáállás! A szövetségi kapitányukat sem kell sajnálni! Ő sem jobb semmivel mint a csapata!
Haramia
2022. június 15. 13:52
Rendesek vagyunk: nyitottunk nekik humanitárius folyosót elvonulni.
olvass
2022. június 15. 13:48
Figyu! Így csesztétek el: 1. Biztosak voltatok benne, hogy annyival jobbak vagytok, hogy most odahaza simán lealáztok minket. 2. Elhittétek a saját "térdeléses" bullshiteteket, miszerint ti "antirasszisták", ergo felsőbbrendűek, azaz, mások nevelésére fölkentek vagytok. 3. És ez utóbbit (2) az előbbire (1) építve a pályán is - a szurkolóitokkal együtt, a világ szeme láttára - BE AKARTÁTOK BIZONYÍTANI. Aki "bizonyítani" akar, annak nem a teljesítmény fontos, hanem az EGO. Mi az eredményért harcoltunk - alázattal -, ti a felsőbbrendűségeteket akartátok demonstrálni, mérhetetlen gőggel. Ilyenkor van az, hogy még a szerencse is elpártol mellőletek. Nekünk szinte minden bejött, nektek semmi. (Na jó, a térdelés. Az viszont nagyon.) Ennyike.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!