Szalai Ádám: Nagyon örültem, hogy Orbán Viktor személyesen gratulált a válogatottnak

2022. június 20. 11:58

A válogatott csapatkapitánya a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a meccs utáni első pillanatokról.

2022. június 20. 11:58
null

Mint ismert, Orbán Viktor kivételesen személyesen is gratulált a magyar válogatott döbbenetes különbségű győzelméhez Wolverhamptonban.

Szalai Ádám, a magyar válogatott csapatkapitánya a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a meccs utáni első pillanatokról. „Miután megláttam, hogy a miniszterelnök úr jelen van a mérkőzésen, a lefújás után megkértem, mondjon néhány szót a csapatnak” – mondta Szalai Ádám a lapnak. „Sosem szeretek és nem is illendő beszélni arról, ami az öltözőben elhangzik, és csak a csapatra tartozik, most sem tenném, de annyit mondhatok,

természetesen nagyon örültem, hogy Orbán Viktor bejött az öltözőbe, és személyesen gratulált a válogatottnak az elmúlt hetek sikereihez.

Megtisztelő minden játékosnak azt hallani az ország első emberétől, hogy a magyarok milyen sokáig büszkék lesznek ránk és az Anglia elleni meccs eredményére” – fogalmazott a focista.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint Orbán Viktor az öltözőben úgy fogalmazott: ő is mindig emlegetni fogja, és az unokáinak is elmeséli, hogy jelen volt azon a történelmi mérkőzésen, amelyen Magyarország 4–0-ra legyőzte Angliát.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronee
2022. június 20. 13:26
Na pont Szalai ádit nem kellene futtatni... 1: nem tud futni 2: esik kel 3: nem labda biztos 4: esik kel 5: esik kel ... ... A többiek ügyesek voltak #)
AGab
2022. június 20. 13:24
Az az igazság, hogy Szalai mindig nagyon szimpatikus volt a szerénységével és, hogy mindig akkor áll bele egy-egy konfliktusba, amikor arra tényleg szükség van. Azt hiszem ezért is támadják sokat, pedig nélkülözhetetlen munkát végez a meccseken. Ez a húzása is nagyon szép volt! Hajrá magyarok! :-)
Alcofrybas
2022. június 20. 12:14
Ez kétség kívül egy történelmi győzelem volt, és ilyenkor természetes, hogy az ország első számú embere gratulál a hőseiknek. Gazsulál, dörgölődzik, helyezkedik, száját nyalogatja, akármi. Az is belefér, hogy leszopja mindegyiket egytől-egyig, persze csak már azután, hogy a tévémaci köpött. A fő, hogy együtt lássuk őket. Szalai: „természetesen nagyon örültem, hogy Orbán Viktor bejött az öltözőbe” – Ez egy jó felnőtt film kezdete. Gattyán? Kovi?
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. június 20. 12:07
Helyes Főnök! Egy hazafi így viselkedik! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!