Újraindul a nemzetközi közlekedés a Budapest-Hegyeshalom vasútvonalon

2022. július 11. 22:34

Egyelőre csak egy vágányon közlekednek a szerelvények.

2022. július 11. 22:34
null

Fokozatosan újraindul a nemzetközi vonatközlekedés Biatorbágy és Herceghalom között a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon hétfő este – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, vasárnap hajnalban összeütközött két tehervonat Biatorbágy és Herceghalom között és a balesetben több kocsi is kisiklott. Emiatt lebénult a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonal.

Mint írják: a balesetben kisiklott teherkocsikat visszaemelték, az egyik pályatestet helyreállították és átadták a vonatforgalom számára. Ennek eredményeként hétfő este újraindulhat egyelőre csak egy vágányon, sebesség- és menetrendi korlátozásokkal a nemzetközi vonatközlekedés.

A másik pálya helyreállítása és a forgalomnak való visszaadása kedd reggel várható

– tették hozzá.

A Keleti pályaudvarról Bécsen át Münchenbe 20:40-kor induló Kálmán Imre vonat lesz az első teljes útvonalon közlekedő nemzetközi szerelvény – tartalmazza a közlemény.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugo Gueremi
2022. július 12. 19:56
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
masikhozzaszolo
2022. július 12. 14:22
Hát, ahogy a korábbi képeket néztem, nem Hegyeshalom, inkább Ásotthalom volt itt.
packó_
2022. július 12. 09:39
Hát igen, a hegye shalom.
Mocca08
2022. július 12. 07:58
Mondjuk a profilkép választást nem egészen értem, miert a Deutsche Bahn egy elővárosi S-Bahn szerelvényre esett a választás, szerintem van a MÁV-ról is bőven fotó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!