Balesetet szenvedett Angela Merkel

2014. január 06. 12:28

Sífutás közben elesett és megsérült a svájci St. Moriztban Angela Merkel német kancellár. A következő három hétre a politikusasszony lemondta programjait.

2014. január 06. 12:28

Megsérült Angela Merkel, német kancellár svájci pihenésén. Merkel az ünnepeket St. Moritzban töltötte, ahol sífutás közben, még a tavalyi évben, alacsony sebességnél elesett. A politikusasszonynak bal oldalon eltört a medencecsontja, és súlyos zúzódásokat szenvedett. Merkelnek a következő három hetet fekve kell töltenie, és nem szabad repülnie, de a munka javarészét igyekszik otthonról elvégezni. A kancellár asszony azonban kénytelen volt több találkozóját is lemondani, de a szerdai kabinetülésen már szeretne részt venni. A balesetet a Steffen Seibert kormányszóvivő jelentette be.

Merkel az ünnepeket minden évben hagyományosan Svájcban tölti férjével, Joachim Sauerrel. A baleset is ekkor történt.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2014. január 06. 15:50
Mostanában a németeknek nem adja a síelés.
GV0917
2014. január 06. 15:28
Angi, Angi! A politikánál nincsen sikamlósabb dolog-gondoltad te lám, a hó síkosabb!Schumi is úgy gondolta,hogy legfeljebb gumit cserél. Na de ott nem volt box! Angi mellett meg nem voltak tanácsadók. Tanulság: idegen pályán ne bízz más irányú tapasztalatidban, mert megjárod!
Senye Péter
2014. január 06. 14:59
Csak nem Putyintól kapott kedvet a síeléshez?
Csigorin
2014. január 06. 14:35
Mielobbi gyogyulast! Ki az az aberralt allat aki ezt lajkolja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!