Löw fares: gyilkos szóviccel büntet a Ryanair

2018. június 28. 10:09

Rászálltak a kieső németekre.

2018. június 28. 10:09

Óriási meglepetésre a csoportjából utolsóként esett ki Németország az oroszországi futball-világbajnokságon szerdán, miután a Nationalmannschaft vereséget szenvedett Dél-Koreától.

Joachim Löw német szövetségi kapitány magára vállalta a vereséget, ám nála már csak az Oroszországba kiutazó szurkolók lehetnek csalódottabbak, akik még a nyolcaddöntőben sem láthatják kedvenc csapatukat. Ezért a Ryanair fapados légitársaság gyorsan le is csapott a hazautazó német szurkolókra, és Facebook-oldalán gyilkos szóviccel emlékeztette őket vereségükre:

A cég Facebook-bejegyzésében ugyanis Joachim Löw-vel viccelődik, akinek vezetékneve jól rímel az angol low, vagyis alacsony szóra. „Making an unexpected exit? We have Löw fares on ryanair.com” – írja a cég. A szóviccet bár lehetetlen jól magyarra lefordítani, tükörfordításban körülbelül annyit tesz: „Váratlan kiesés? A ryanair.com-on alacsony árakat talál”.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2018. június 28. 17:15
A post kommentjeit is édemes elolvasni: Aszondja az egyik: Unfortunately your customer service standards are also very LOW, in fact they are the WURST!
péterx
2018. június 28. 13:29
Feszítsd meg feszítsd meg ! / Jn 19.6 /...
Balogh Norbert
2018. június 28. 11:53
Koreai köztársaság über alles!
Cassi
2018. június 28. 11:48
Viccnek jó, de marketingnak nem, egy német helyében azért sem a Ryanairt választanám. "Kapjátok be, hülyék, inkább repülök Lufthansával..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!