Joachim Löw szerint Manuel Neuernek járna az Év játékosa-díj

2020. augusztus 31. 10:55

Szakértők szerint Neuer klubtársa, a lengyel Robert Lewandowski. aki három sorozatban is gólkirály lett, a FIFA kitüntetésének első számú várományosa.

2020. augusztus 31. 10:55
null

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli: Manuel Neuer, a Bayern München kapusa logikus választás lenne az Év játékosa-díjra. „Semmi bajom Robert Lewandowskival, szuperklasszis csatár – mondta a Kicker című lapnak a szakember. – De számomra Manuel Neuer az év játékosa. Hihetetlen, amilyen teljesítményt a lisszaboni Bajnokok Ligája-tornán is nyújtott!”

Löw szerint a válogatott első számú kapusának és csapatkapitányának óriási szerepe volt abban, hogy a Bayern megnyerte a BL-t.  Szakértők szerint Neuer klubtársa, a lengyel Robert Lewandowski. aki három sorozatban is – Bundesliga, Német Kupa, Bajnokok Ligája – gólkirály lett, a nemzetközi szövetség (FIFA) kitüntetésének első számú várományosa.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2020. augusztus 31. 15:00
Egyetértek. Az unokám kérdezte, - a PSG-meccs után - miért nem kedvelem Neuert? Azért, mert úgy érzem, nem tudnék neki gólt rúgni - válaszoltam. Ami túlmutat a futballon. Ez már egy számítógépen modellezett mozdulat- és helyezkedéssor, amit ő, a hatalmas termetével bemutat, nem ez a foci, bár elismerem, egy tiszteletre méltó srác, ami a viselkedését is illeti, de nem és nem tudom szeretni vagy kedvelni.
hlaci83
2020. augusztus 31. 14:25
Nem lesz jó, fehér.
olajfa1
2020. augusztus 31. 11:07
Sok igazsága van! Főleg Nauernek a jobb lába érdemelne díjjat! Vagy három góltól mentette meg a Bayert! Mindegyik esetben a teste, keze a baloldalt védte, a jobb lábát meg kitette jobbra a tiszta helyzetben lévő támadó játékos elé... Azok meg voltak szívesek laposan rúgni, ahelyett hogy egy picikét alányűltak volna... Szerintem Messi mind a hármat berúgta volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!