Nem mindenki örült Greta Thunbergnek Glasgowban

2021. november 01. 16:47

A skót rendőröknek kellett kimenekíteni a klímaaktivistát.

2021. november 01. 16:47
null

Az ENSZ 12 napos glasgow-i klímacsúcsán, a COP26-on részt vesz Greta Thunberg is. Bár idén nem hívták meg beszédet tartani, de az önjelölt klímaaktivista csatlakozott a klímacsúcs helyszínein tüntető aktivistákhoz. 

Thunberg vonattal érkezett Glasgowba, ahol a New York Times szerint támogató és kritikus kiabálások vegyesen fogadták. A lenti videón is látszik, hogy az aktivistát végül a rendőrök kísérték biztonságba.

Nyitókép: ModularPhonesForum

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. november 03. 00:45
Biden beszólt Hszinek és Putyinnak, amiért nem mentek el a klímacsúcsra https://444.hu/2021/11/02/biden-beszolt-hszinek-es-putyinnak-amiert-nem-mentek-el-a-klimacsucsra
Ooomph
2021. november 02. 09:19
Kár, hogy nem csapták szét az arcát.
formaegy
2021. november 02. 07:17
"Bár idén nem hívták meg beszédet tartani..." Rájöttek a szervezők, hogy azt a megírt beszédet a hivatalos résztvevők is el tudják mondani, és ingyen. No meg egy olyan "nagy" aktivista akit szó szerint megcsináltak, megformáltak arra nem volt esze, hogy legalább ne műanyag tálból egyen, és műanyag pohárból igyon amikor pózolt a fényképészeknek.....))))))))))))) Ez a megcsinált aktivista pedig nem bírta lenyelni, hogy el lett dobva, mint egy rongyos, büdös kapcarongy, Így odament vonattal. No nem kerékpárral kérem! )))))))))))))) Most következik a kiadásainak behajtása, mert ugye ez a ripacs megcsinált, kitalált szerencsétlen ingyen, magától soha nem lett volna aktivista. )))))))))) No, de ezt mindenki tudja.
Kamov
2021. november 01. 21:27
Egy báb akit mozgatnak, semmi több.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!