Sorozatlövések dördültek el a lengyel-fehérorosz határon

2021. november 15. 13:58

A lengyel védelmi minisztérium szerint a lövöldözés célja egyértelműen a provokáció.

2021. november 15. 13:58
null

Sorozatlövéseket hallani az erdőből azon a felvételen, melyet a lengyel védelmi minisztérium publikált Twitter-oldalán. A minisztérium magyarázata szerint a lövéseket a határ fehérorosz oldalán adták le, valószínűleg vaktöltényekkel lövöldöztek, a cél pedig egyértelműen a provokáció.

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök nem sokkal korábban beszélt arról, hogy nem szeretné, ha konfliktussá fajulna a határmenti helyzet Lengyelországgal. „Aktív munka folyik ezen a téren, hogy meggyőzzük az embereket, térjenek haza. De senki sem akar visszamenni” – mondta az elnök.

Nyitókép:Viktor Tolochko / Sputnik / AFP

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quimby
2021. november 15. 18:28
Lukasenka provokál a szemétje. Magyarország álláspontja egyértelmű. Kiállunk a lengyelek mellett.
jánosbácsi
2021. november 15. 17:53
Orbán Viktor 2010-ben 500 ezer migránst engedett át a határon és azóta is azt állítja, hogy ezzel a lépésével megmentette a rothadó nyugatot. A lengyeleknek ugyanezt kellene tenniük.
fogas paduc
2021. november 15. 17:04
Ez tuti, hogy vaktöltényt használtak. A lövedék süvítési hangja elmaradt.....
rrrrrr
2021. november 15. 16:56
NA NAGYPOFAJU NEMETORSZAG, MOST LEHET AKKOR HABORUSDIT JATSZANI, MEGVAN ENGEDVE, NEK NEZUNK ODA, NEM KERJUK SZAMON, TUDJUK H ERRE VARTATOK TALAN MOST LEENGEDIK A FARADT GOZT ES NO MORE LIBERAL WORLD UGY 50 EVIG A POFAZASUKBOL MAR TELE A PADLAS, LEHET ELOL JARNI HATARVEDELEMBEN AZ UJRA ENGEDJUK A LENGYEL ALMAT BELARUSBA EZUTTAL KEVES LESZ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!