Videón, ahogy egy félmeztelen nő megpróbál meglovagolni egy delfint

2022. július 25. 18:25

A rendőrség már nyomoz az ügyben.

2022. július 25. 18:25
null

Egy delfin elveszett, és Zandvoort partjainál kötött ki Hollandiában, egészen pontosan egy strandon. Ott egy félmeztelen nő többször felült a hátára, próbálta meglovagolni – írja az Insider cikkére hivatkozva a szeretlekmagyarország.hu. Ahogy a videón látható, két férfi is odament a nőhöz, hogy megállítsák.

Az SOS Dolfijn nevű, tengeri emlősöket védő szervezet közölte, hogy ez egy nagyon felkavaró videó. Azt is hozzátették, hogy az ilyen delfineknek a parttól 2-3 kilométerre van a helyük, nem pedig a strandon, ahol általában csak bajba kerülnek.

 

 

Nyitókép: Adri Salido / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. július 26. 21:42
Nem értem a problémát, a delfineknek van egy olyan öngyilkos szokásuk, hogy kiúsznak a partra. Ha valaki vissza akarja terelni, az állatkínzó? Meg kellett volna szavaztatni valami demokratikus testülettel, akkor sérthetetlen akció lett volna, nulla felelősséggel.
Káj-Ármin
2022. július 26. 21:36
Szegény feminista grűnék... Ezt a kognitív disszonanciát, hogy oldják majd? Talán egy jointtal?
ujferi
2022. július 26. 16:15
Régi mondás, onnan tudod, hogy átértél Hollandiába, hogy szebbek a tehenek, mint a nők ...
mgyfree
2022. július 26. 16:02
és mi a gond ezzel, ha teljesen meztelen akkor már OK?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!