Megérkeztek a Fradi-szurkolók is a stadionba

2023. március 09. 18:29

Így minden német rendőri provokáció és vegzálás ellenére sem maradnak le a 18:45-kor kezdődő meccsről, melyet lapunk is élőben közvetít.

2023. március 09. 18:29
null

Szijjártó Péter 22 perccel ezelőtti Facebook-posztjából az derül ki, hogy a Fradi-szurkolók minden rendőri vegzálás ellenére időben megérkeztek a Nyugat-Németországi Leverkusenbe, a Bayer stadionja elé, ahol 18:45-től Európa Liga nyolcaddöntőt játszik egymással a magyar bajnok ( amely ezzel a kezdővel áll fel) és német csapat. 

„A versenyfutást az idővel megnyertük. Most már csak a meccset kell!” – kommentálta az eseményeket a miniszter.  A mérkőzést itt követheti figyelemmel.

Nyitókép: Szijjártó Péter, Facebook

„Megaláztak minket, erre ment ki a játék" - Fradi-szurkoló a német hatóságok vérforraló provokációjáról

A Mandiner megírta, hogy a német rendőrség a határon megállította a Bayer Leverkusen-Ferencváros Európa-Liga mérkőzésre (odavágó) tartó vendégdrukkereket szállító vonatot, amely szerda este indult Budapestről . Lapunknak sikerült megszólaltatnia egy, a vonaton utazó szurkolót, aki a következőket mondta: a cseh-német határon már több száz német rendőr várta őket, mire odaért a szerelvény.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nerségi báró Echenboeg
2023. március 10. 09:12
Ennyit vonatozni egy 0:2-ért...!
-Zsolt-
2023. március 09. 19:51
Reméljük, ezúttal viselkednek majd, és nem hoznak megint szégyent a magyar névre!
Tommaso
2023. március 09. 19:31
"Most már csak a meccset kell!” – kommentálta az eseményeket a futball erőviszonyairól mit sem tudó magyar miniszter.
Lord Vader
2023. március 09. 19:03
Mocskos fakabátok és feletteseik. Csak jöjjenek Budapestre a visszavágóra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!