Temetőben estek egymásnak machetével felfegyverkezett családok (VIDEÓ)

2023. március 14. 20:09

De előkerült a tégla, a kalapács, a fejsze, valamint az örökzöld baseballütő is.

2023. március 14. 20:09
null

Most tette közzé a dél-walesi rendőrség azt a felvételt, amely még tavaly augusztusban készült, és amelyen annak egy részlete látható, hogy négy család különféle fegyverekkel esik egymásnak  egy temetőben a walesi Swanseaben.

A történet lényege: a viszálykodó családok közül meglepték a negyedik család tagjait, akik éppen a temetőben imádkoztak.

A videót az egyik vádlott autójának fedélzeti kamerája rögzítette. A felvételen látszik, hogy a kisteherautót vezető férfi és néhány tinédzser kalapácsot, machetét, baseballütőt, fejszét, téglát és egyebeket vesznek magukhoz, és üldözőbe vesznek néhány másik férfit. Majd a sofőr vérző fejjel visszaszáll, elhajt, és a temető másik pontján felveszi a többieket.

A balhé során egyébként számos sírban kár keletkezett, és éppen zajló temetéseket is félbe kellett szakítani.

Azt, hogy min vesztek össze, nem tudni, (elvileg régóta tartott már az ellentét közöttük) mindenesetre 2023 februárjában hét ember is letöltendőt kapott a verekedés miatt. 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2023. március 14. 23:00
Vágó Úr, rákérdezhetek? Cigányok nyugatra szakadva?
need-info
2023. március 14. 22:36
Ez csak egy jelenet a Benny Hill show-ból. :)
Akitlosz
2023. március 14. 22:17
Praktikus ötlet. Így megspórolják a szállítási költséget.
fatman
2023. március 14. 22:10
Cigánybűnözés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!