Klopp revansot vett, a kiállított csapatkapitány boldogan ünnepelt (VIDEÓ)

2023. augusztus 28. 08:39

Nem volt rest viszonozni a korábbi arcoskodást.

2023. augusztus 28. 08:39
Liverpool's German manager Jurgen Klopp hugs Liverpool's Greek defender Kostas Tsimikas after the UEFA Champions League group B football match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield in Liverpool, north west England on November 3, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

A Liverpool vasárnap 2-1-re megverte idegenben a Newcastle-t a Premier League 3. fordulójában. A kiállított Virgil van Dijk a meccs végén boldogan ünnepelt, Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere pedig nem felejtett el viszonozni egy kéretlen gesztust. 

A Newcastle 1-0-s vezetésénél Virgil van Dijk piros lapja miatt emberhátrányba kerültek a pirosak a 28. percben, de végül Darwin Núnez győzelemre vezette a vendégeket. Az eredmény láttán a kiállított csapatkapitány is megnyugodhatott, és az öltözőben nagy örömmel ünnepelt a többiekkel, beleértve Jürgen Klopp vezetőedzőt is.

A mérkőzés első félidejében még Kloppnak sem volt jó kedve, ezt tetézte, hogy a Newcastle kispadja elől csendre intették. Ám később fordult a kocka, és nem volt rest viszonozni a korábbi arcoskodást.

Nyitókép: AFP

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2023. augusztus 28. 10:46
Hát ez Qrvanagy győzelem volt !!! :)))))
Zolotarjov
2023. augusztus 28. 09:37
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!