Nagy csapás a Liverpoolnak – hosszabb időre elveszíthetik a kapitányukat

2023. augusztus 30. 09:58

Virgil van Dijk a Newcastle elleni mérkőzésen kapott piros lapot.

2023. augusztus 30. 09:58

A Liverpool FC csapatkapitányát, Virgil van Dijkot a hétvégi Newcastle elleni bajnokin azonnali piros lappal küldte az öltözőbe a játékvezető a mérkőzés 29. percében. A holland válogatott védő egyértelmű gólhelyzetben buktatta Alexander Isakot, ezért járt a kiállítás.

A BBC szerint a játékvezetői döntés után Virgil van Dijk „kib*szott viccnek” nevezte az ítéletet. A szabályzat szerint trágár kifejezések használata esetén az egymeccses eltiltás további mérkőzésekre nyújtható, így Van Dijk is arra számíthat, hogy

akár egész szeptemberben nem léphet pályára a bajnokságban.

Az angol szövetség közleményben jelezte, hogy elkezdték kivizsgálni az esetet, és vádat emeltek Van Dijk ellen.

Nyitókép: YouTube

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. augusztus 30. 12:54
A meccset nem láttam, a szabálytalansággal kapcsolatosan így semmit sem tudok mondani. DE! FOCIPÁLYÁN egy ilyen döntés után muszáj meghallani azt a két szót? Hm....?
Reszelő Aladár
2023. augusztus 30. 11:04
2 piros 3 meccs alatt, ezzel kell valamit kezdeni, igaz az előző után felmentették a tettest, mert valóban nem volt szabálytalan. Az pedig, hogy rendre 10 ember nyerjenek meccset, aligha tűnik fenntarthatónak. A káromkodásért vádemelés pedig annyira liberális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!