Szabályosan letarolta a kamion az autót (VIDEÓ)

2023. szeptember 27. 17:39

A személyautó nem adta meg az elsőbbséget.

2023. szeptember 27. 17:39
null

Újabb videó került fel a Budapesti Autósok csatornájára – de ezúttal nem egy belföldi, hanem külföldi esetet rögzített az egyik olvasó kamerája. A videón az látható, amint a telezöld jelzésnél letarol egy kamion egy autót Németországban, mert a személyautó nem adta meg az elsőbbséget.

Azt hihette a sofőr, hogy a szembejövőnek már piros van. Sajnos nem volt az… Az útkereszteződésben telezöld van” – kommentálta a látottakat a felvétel készítője.

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2023. szeptember 27. 22:27
Azt a kamiont mi kukásautónak szoktuk hívni.
Sanyikám
2023. szeptember 27. 19:16
A "kamion" szabályosan és tisztán elhaladt balra a kamerás ótó mellett!!!
reepcze
2023. szeptember 27. 18:53
"szabályosan letarolta" A németeknél ez benne van a KRESZ-ben? Firkászkám! Lehetett volna pl. "könyörtelenül", nem?
need-info
2023. szeptember 27. 18:07
A személyautósnak jól kellett látnia a szembejövőt még kanyarodás előtt, fel kellett volna mérnie a sebességét és hogy láthatóan nem lassít a kereszteződéshez érve. Már messziről el lehetett volna kerülni a bajt. Amúgy meg csak a lámpákat kellene megvariálni és máris megoldódna minden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!