Itt a következő V4-csúcs időpontja

2023. november 16. 10:42

Szerdán tették közzé a hírt a cseh elnöki hivatal kommunikációs osztályának a honlapján.

2023. november 16. 10:42

A Lidové noviny online felületén megjelent cikkében beszámolt arról, hogy a visegrádi csoport országainak elnöki csúcstalálkozójára kerül sor jövő szerdán a prágai várban. Ez derült ki a cseh elnöki hivatal kommunikációs osztályának a honlapján szerdán közzétett közleményéből.

Csehország idén július óta tölti be a V4-ek soros elnökségét. Az utóbbi időben a V4-országok közötti nézeteltérések miatt a csoport nem végzett annyi közös tevékenységet, mint korábban.

A nézeteltérések többek között Magyarország eltérő álláspontjával kapcsolatosak

az ukrajnai háború kérdésében, beleértve az Oroszország által megtámadott ország fegyverrel való ellátását.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ROBERT NEMETI / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 16. 15:22
Semmire nem jó, szuverenitásukat veszítette szarzsákok klubja, élén a szarrá zsarolt köpcös csicska cigánnyal. Totálisan kontraproduktív és érdektelen.
Reszelő Aladár
2023. november 16. 13:30
És mi lesz, megpróbálják meggyőzni Dr Miniszterelnököt, hogy Európai Érték átadni a honvédségünket, hogy esetleg azzal lőjenek vissza, ha továbbra is fogjuk a kárpátaljai magyarság kezét? Vagy ajánljunk föl mi is egy nagy kövér összeget úgy, hogy az EU is lóg nekünk?
5m007h 0p3ra70r
2023. november 16. 12:33
>>> A nézeteltérések többek között Magyarország eltérő álláspontjával kapcsolatosak … megtámadott ország fegyverrel való ellátását<<< Azóta 3:1-ről 2:2 lett az állás.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. november 16. 11:22
oszt kivel tárgyalunk? a lengyeleknél "nincs is" kormány, a csehek feje eltünt brüsszel meg amerika valagába maradtak a szlovákok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!