Joe Biden állapota a jelek szerint rendkívül gyorsan romlik (VIDEÓ)

2024. január 07. 09:45

Egy friss felmérés szerint a szavazók 59 százaléka „jelentős aggodalmakat” érez Biden fizikai és mentális állapota miatt.

2024. január 07. 09:45
U.S. President Biden visits Las Vegas

A Magyar Nemzet vasárnapi cikkében azt írja: Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke ismét kritikák kereszttüzébe került, miután egy pennsylvaniai beszéd közben, illetve a Delaware-ben történt helikopteres leszálláskor zavarosnak tűnt. A lap szerint a 81 éves elnök körül 

az aggodalmak egyre csak nőnek a mentális állapota miatt.

Ronny Jackson, az elnöki rezidencia korábbi orvosa – aki felelős volt Donald Trump és Barack Obama egészségéért is – úgy nyilatkozott: az amerikaiak többsége úgy véli, Biden mentális állapota rendkívül gyorsan romlik, ugyanakkor a Fehér Ház nem biztosít átlátható tájékoztatást erről. A szakember kritikával illette a múlt héten nyilvánosságra került jelentést, amely szerint a nyolcvanegy éves politikus teljes mértékben alkalmas az elnöki feladatok ellátására.

A kampánybeszédet követően, mikor Biden szállt ki a Marine One helikopterből Delaware-ben, szintén zavarodottnak látszott, amit aztán a közösségi média felhasználói újabb kritikákban osztottak meg. A helikopteres leszállásnál többen megfigyelték az elnök furcsa viselkedését. Az RNC közösségimédia-fiók megjegyezte, hogy

két hét szabadság és egy 32 perces beszéd után Biden nagyon zavarodottnak tűnt.

A Benny Johnson kommentátor szintén kijelentette, hogy „Biden újra eltévedt”.

Az elnök, aki 78 évesen lépett hivatalba 2021 januárjában, rendszeresen kérdéses egészségi és mentális állapota miatt szembesül kritikákkal. Egy friss NBC-felmérés szerint a regisztrált szavazók 59 százaléka „jelentős aggodalmakat” érez Biden fizikai és mentális egészsége iránt.

Nyitókép: Tayfun Coskun / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2024. január 11. 13:05
transzneműség, indoktrináció / pedofília az iskolában, gyerekek megcsonkítása, abortusz, eutanázia, korrupt bűnöző DA-k korlátlan uralma... természetes, hogy ezek a beteg, emberellenes eszmék olyan széteső, demens amőbákat ültetnek a trónra, mint Biden vagy Soros... lesz ez még rosszabb! még több embert kell "felszabadítani" a (normális) élet alól!
herceg-3
2024. január 07. 23:16
Ez a vén szaros kergemarha-kórban szenved, ettől már nem nagyon van lejjebb!
macskusz-4
2024. január 07. 22:15
USA szinten mérve jól tartja magát, csak akkor fáradt ha túl sokáig maszturbált.
macskusz-4
2024. január 07. 22:14
Annyi volt a probléma, hogy anyamellet akart, mert megéhezett. Ezért sietett hozzá az asszony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!