Ismét megtámadtak egy zsidó férfit New Yorkban (VIDEÓ)

2024. január 02. 18:43

Omri Schwartz védekezni próbált, ezért a rendőrség letartóztatta.

2024. január 02. 18:43

Úgy tűnik, hogy 2024-ben is kitart az Izrael-ellenes hangulat.

Nemrég a Visegrád24 osztott meg egy olyan felvételt az X-oldalán, amelyen az látható, hogy palesztinbarát tüntetők esnek neki egy zsidó férfinak New York egyik utcáján.

Omri Schwartzot azért bántalmazták, mert a Hamász által túszul ejtett izraeli civileket ábrázoló plakátokat ragasztott ki.

Schwartz Megpróbált védekezni, ezért a New York-i rendőrség letartóztatta.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. január 24. 03:24
Götterdammerung....
powerage
2024. január 03. 11:17
Szóval a videón nem látszik a támadás, de valószínűleg olyan kegyetlenül döbbenetesen brutális lehetett, hogy senki sem látta jönni és az áldozat sem tűnik ziláltnak utána. Aztán ráteszik a bilincset. Dráma. Mindezt a lassan bedőlő New Yorkban. Zsidóval történik, tehát hír.
Uztu
2024. január 03. 09:41
Arról hiányolom a videókat, ahogy a kiválasztitt nép tagjai vegzáljál az egyszeri hotdogárusokat
Jose
2024. január 03. 07:14
Szerintem csak a végét láttuk, tehát nem tudjuk, mi történt előtte. Bizonyára azon gondolkodtak pár percig a zsaruk, hogy letartóztassák-e, addig is hagyták szabadon jönni-menni az utcán. Aztán egyszer csak kiderítették, hogy veszélyes és elkövetett valamit, tehát lekapcsolták. Nevetséges. Az USA egy rendőrállam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!