Házas férfival kavart, lemondott „címéről” az ukrán származású japán szépségkirálynő

2024. február 06. 07:15

Így mégsem ukrán a japán szépségkirálynő!

2024. február 06. 07:15

Ahogy korábban megírtuk, nemrég a 26 éves, ukrán származású Shiino Carolina lett Japán szépe, ezzel együtt az első szépségkirálynő, aki honosítás után nyerte meg a szépségversenyt az ázsiai szigetországban. Sokan politikát láttak az eset mögött, de nem csak ez korbácsolta fel az indulatokat: most a BBC a Shukan Bunshun tokiói hetilap alapján arról ír, hogy a hölgy viszonyt folytat egy házas férfivel, aki szakmája szerint orvos, de influenszerként is ismert – a férfi pedig nem cáfolta az állítást.

A szépségverseny szervezői először  a védelmükbe vették a nőt, azt állítva, hogy nem tudott arról, hogy a férfi házas. Csakhogy ezt követően 

maga a szépségkirálynő vallotta be, hogy ez nem igaz: tudott a férfi családjáról,

 másik életéről. Elnézést kért, amiért átverte a szervezőket, majd közleményt adott ki, amiben elnézést kért, amiért nem mondott igazat, és 

azt állítja, hogy a pánik és félelem vezette.

 Majd lemondott a „címéről”. Hangsúlyozzák: Japánnak most hivatalosan nincs szépségkirálynője.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. március 16. 18:04
A ket japónál azert csak szebb... Szeeelesszaajú beeeka..:-)
survivor
2024. március 16. 17:59
Pánik+ félelem ? Mitől ? Putyin ?
szilvarozsa
2024. február 06. 19:07
Hát ez ronda, mint a bűn, még akkor is, ha uki. A hülyeségnek nincs határa Japánban sem?
Nozi03
2024. február 06. 11:17
Jó, hogy harakirit nem kell elkövetnie. 😃Egyébként, nem tudom, ki hogy van vele, nekem egy valóban szép eredeti japán (kínai, koreai stb.) sokkal szebb, mint ez az ukrán csaj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!