Amerikai zászlót égettek a felbőszült Izrael-ellenes tüntetők (VIDEÓ)

2024. április 22. 13:38

Felkavaró képsorok.

2024. április 22. 13:38

Fotó: X-videó/képmentés

Mint arról beszámoltunk, az Egyesült Államok egyik vezető egyetemét a napokban Izrael-ellenes agitátorok szállták meg. A felvételeken látszik, milyen mélyen felkavaróak az elmúlt napokban a Columbia Egyetem környékén zajló antiszemita akciók.

Ezt is ajánljuk a témában

A polgárjogi aktivista, Abraham Joshua Heschel rabbi professzor szerint határozott lépéseket kell tenni az antiszemitizmus megelőzése érdekében az egyetemen, az amerikai akadémiának pedig rá kell ébrednie a fenyegetésre, amely egyértelmű és jelenlévő veszély az akadémiai szabadságra és az egyetemen élő zsidók életére nézve.

A tüntetők egy része lengette az amerikai lobogót, a palesztin-pártiak viszont meggyújtották:

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zlorinczi
2024. április 23. 12:52 Szerkesztve
Biztos, hogy ez nem a prájd? A lobogó színeit nem tudom jól kivenni, de van több is, olyan mintha szivárványos lenne. Akkor jó, nem? Olyan szép vokés-píszí, ahogy egy derék, szabadelvű országban illik. Persze egy diktatúrában nincs ilyen, sem GeorgeFloyd, sem establishment, sem LMBTQ. Trump idején csak reménykedtünk, hogy egyszer majd eljön az önkifejezés ideje is, és lám-lám! Greta Thunberg vértanúsága nem volt hiábavaló és Toni Blinken nagy műve is a befejezéshez közeledik. Minden jó és előremutató szépen halmozódik. Mondtam én rég, hogy Biden majd mindent megold, csak szervezzék meg a temetőkben a levélszavazást. Még 30-40 év, vagy évezred, és jó lesz. Valahol. Addig is áhítattal dicsőítsük a megváltó liberalizmust és adjunk hálát a nemzetek fölötti bölcsességének.
julius68-2
2024. április 22. 23:26
Amerikai zászlót égettek a felbőszült Izrael-ellenes tüntetők a Columbia Egyetem környékén. David Pressman szerin ez nyilván rendbe is van, ilyenkor persze erről, mélyen kussol. Mi is utánozhatjuk őket, vagy csak nekik szabad.
Martell 2
2024. április 22. 22:24
Miért lenne felkavaró látvány ? Szépen ég az USA zászló :)
tompika-2
2024. április 22. 17:08
Az USA rongy égetésében mi az antiszemita? Amúgy meg ugye milyen szar már, ha vegzálják az embert, legyen az akármilyen is!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!