Váratlan fordulat: már Németországban is átlátnak a Magyar Péter-mesén

2024. április 15. 11:29

A Magyar Pétert baloldali messiásként beállító cikkek hozzászólói rámutatnak: a hatalomra kerülése ugyanolyan vágyálom a német sajtóban, mint Vlagyimir Putyin halála.

2024. április 15. 11:29
Peter Magyar, An Ex Government Insider Protests In Budapest After Leaking A Voice Recording Accusing Senior Government Officials In A Corruption Case

Nyitókép: Getty Images/Szentgallay Bálint

A magyar kormánnyal finoman szólva sem baráti Die Welt-kommentelőknek is elegük van abból, hogy a nyugati média messiásként ünnepli Magyar Pétert.

Bár a Die Welt által megkérdezett elemző szerint a baloldal új sztárja egyáltalán nem hiteles, a portál azért újra és újra feleleveníti Orbán Viktor leváltásának reményét – pont úgy, ahogyan tette korábban Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter megjelenésénél.

Kedves újságíró: álmodj csak!

– írta az egyik olvasó. Más is arra mutatott rá, hogy Magyar Péter hatalomra jutása ismét csak egy vágyálom a német sajtótól, pont olyan, mint Vlagyimir Putyin betegségének/halálának híresztelése számtalan alkalommal.

Az egyik hozzászóló arra hívja fel a figyelmet, hogy ha titokban lehallgatja vagy bántalmazza a feleségét, az senkit nem zavar, hiszen Orbán Viktor ellen beszél, és ezért a baloldal mindent megenged Magyar Péternek.

A lényeg, hogy Magyarország ismét alávesse magát az Európai Bizottságnak és a brüsszeli akaratnak

– tette hozzá.

Akad, aki arra kíváncsi, Soros György fizeti-e Magyar Pétert, mert szerinte a jól fizető állások elveszítése után lett az ellenállás szent harcosa, más azt gyanítja, a magyarországi „forradalomért" küzdő nyugati civil szervezetek finanszírozhatják a kampányát.

A Welt eddig totálisan tévedett az ellenzékre és az Orbán-ellenfelekre vonatkozó értékelésében és előrejelzésében. Ebben az esetben is

– szögezte le az egyik olvasó.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­­á­n­­y­­o­k­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­­a­­­k­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
v4nmeeg1p3psid
2024. április 17. 08:15 Szerkesztve
Engem érdekel, hogy Dopeman hozzászólóinak kommentátorai mit gondolnak arról a szemlézett Mandi-cikkről, amit Bayer linkelt lovagkeresztet és jutit érő egysorosban a Bádog Blogon Dopemantől, és amire Hont kommentált Puzsérnak Parászka Boróka kifakadásáról Perintfalvi Rita és Bohár cikkére reflektálva Bendarzsevszkij Anton helyzetértékelőjéről Szoboszlai új tetkója kapcsán. Rajta tartom a mutatóujjam a hazai közélet ütőerén.
Osztap_Bender
2024. április 16. 09:05 Szerkesztve
Még mindig fújjátok a használt kotont göbbelsztóni? A kiengedett füstön, ködön már a vakok is átlátnak, hét még a gondolkodásra képes magyarok. Mélynövési vezéred hazaárulási kísérletei sem maradhatnak a homályban. (Például a terrorista gyilkos "izraelt és népét" csak a kormány támogatja és a mazsihisz, de nem a magyar nép.)
Murk
2024. április 15. 21:33
Ez nagyon vicces! Fideszes trollok bekommentelnek német oldalakra, aztán azt szemlézi a Mandiner :DDD Gyűlölöm a mai magyar ellenzéket, de ennél átlátszóbb dolog nincs. Esetleg ha legalább szemléztek volna más álláspontokat is onnan, hogy ne legyen ennyire feltűnő :)) csakhogy most már tűzoltás van, semmi más
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!