Miklósa Erika Azahriahról: Tehetséges, és egy nagyon jó csapata van!

2023. november 26. 18:01

A világhírű operaénekesnő nyolcéves kislánya miatt minden fiatal zenész-énekest ismer, Azahriahról és Manuelről is tőle hallott először. Szerinte a sikerhez hozzájárul az a profi csapat, amelyik körül veszi Azahriah-t.

2023. november 26. 18:01

Miklósa Erika a Mandiner Karakter podcastjának következő vendége lesz. A műsorban Azhariaról azt mondja, örül annak, hogy már Magyarországon is van egy csapat, amelyik „teljesen más dimenzióba helyezi a magyar popzenét”.

Hogy pontosan mi volt az első reakciója, amint Azahriah nevét meghallja, az az alábbi videóból kiderül.

Miklósa Erika a Mandiner podcastjában örökbefogadásról, az Operáról, a köztévével való kapcsolatáról, tehetségkutatókról és a me too mozgalomról is beszél. Az adás premierje hétfőn 16.00-kor itt a Mandineren!

Mutatjuk Miklósa Erika első reakcióját Azahriah nevére:

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2023. december 23. 20:34
Pozitiv 2023. november 29. 20:04 Miklósa konjunktúralovag, mint a “magyarazerető” Novák kölyke is.
kobi40
2023. december 23. 20:32
Miklósa Erika, a világzene nagyasszonya benyal pressman fiújának? Operaház igazgató akar lenni?
Val_Aki
2023. november 30. 17:54
Azahriah nem a csapatának köszönheti a sikerét. A csapata köszönheti neki a megélhetését.
Pozitiv
2023. november 29. 20:04
Szeretem Miklósa Erikát. Nagyon nagyra tartom a művészetét! Imádtam a Virtuózok zsűrijében.De amikor megláttam a retek tv ócska vois műsorában!....hát az elég nagy csalódás volt! Kedves Erika! Énekelj, és énekelj! Szeretjük a tehetségedet, ami óriási! De ne add el a lelked! Nem áll jól neked a "van az a pénz a retek klubban!"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!