Franck Ribéry

2010. május 06. 11:12

Nem volt elég a szexbotrány. A francia klasszis durváskodását nem csupán egymeccses eltiltással honorálta az UEFA, így a Bayern kulcsember nem játszhat a május 22-i BL-döntőben.

2010. május 06. 11:12
Zulik Ákos

Franck Ribéryre rájár a rúd. Néhány hete még attól volt hangos a nemzetközi sajtó, hogy egy párizsi lokálban -illusztris futballista cimboráival egyetemben- egy tizenhat éves prostituálttal sikerült összeszűrnie a levet. Mivel a lány hazudott korával kapcsolatban, így ezt az esetet megúszhatta. Az eset pikantériája, hogy Little Zizou arab felesége miatt áttért az iszlám hitre, és elvileg követi a hagyományokat.

Ezúttal nagyobb kalamajkába került a sebhelyes arcú sztár: a teljesen indokolatlan és durva szabálytalanság miatt hárommeccses eltiltást rótt ki rá az UEFA, melyet a fellebbezésre sem módosítottak. Az utolsó szót majd a Nemzetközi Sportdöntőbíróság mondja ki, de sok esély nincs az ítélet megváltoztatására.

Ribéry hiánya jelentős érvágást jelent a Bayernnek, amely szárnyal ugyan, de az Inter ellni finálén minden erejét és bátorságát latba kell vetnie. Ejj, de buta dolog volt ez, Franck!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!