Budai minden egyetemet átvilágítana

2011. március 09. 11:09

Az elszámoltatási kormánybiztos az ELTE átvilágításakor tapasztaltakra hivatkozva átfogó vizsgálatot indítana az összes felsőoktatási intézményben. Budai Gyula az FTC privatizációja és az úszószövetség költségelszámolásainak ügyében is vzsgálódna.

2011. március 09. 11:09

Budai Gyula elszámoltatásért felelős kormánybiztos a közelmúltban jelentette be, hogy vizsgálják az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2002 és 2010 közötti gépjárműbeszerzéseit és egyéb közbeszerzéseit.

Budai szerint az ELTE-ről való megnyugtató kép megszerzésének feltétele az átfogó vizsgálat, ám a politikus ezt több felsőoktatási intézménnyel kapcsolatban javasolta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek. A kormánybiztos vizsgálatot indított az Ferencváros Labdarúgó Zrt. privatizációja, illetve a Magyar Úszó Szövetség költségelszámolásainak ügyében is.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. március 09. 14:37
Itt az ideje végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samsa
2011. március 09. 14:36
Budaira egy nagy, piros orrot kéne ragasztani és simán felléphetne a Nagycirkuszban. Ha a kezére, lábára, szájára madzag kerülne, akár még a Bábszínházban is.
Kosinva
2011. március 09. 12:50
Nekem ott bukott meg, amikor Esztergomra azt mondta, hogy azt ő nem fogja, mert blabla...
Honfi-fi
2011. március 09. 12:43
A napokban, nézegettem az egyik egyetemünk honlapját (BME). Majd ott az oktatókat. Ami feltűnt, hogy rengeteg oktató, tanársegéd, aszisztens, meg laboráns, külsős munkatárs, szakértő volt a listán. Volt több mint száz név. Vajon minek egy karon ennyi státusz? Ezek nem valamiféle bujtatott munkaerők, a sógór-komaság nevében? Érdemes lenne felmérni a gazdálkodás mellet, vajon miért van olyan sok alkalmazottra szükség egy sima egytemi karon? Ahogy saccoltam, egy hasonló ipari termelő üzemben is kevesebb ember dolgozik, mint az klf. egyetemi karok némekyikén, és van akkora gazdasági haszna a sok elméleti "szakembernek"? Vagy, csak újabb ingyenélők siserehada nyúlja le a jó fizukat, tanári státusz címszóval?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!