LMP: Átlátható sportviszonyokat!

2012. augusztus 26. 13:22

Az LMP vasárnap módosító javaslatot nyújt be a sporttörvényhez, mivel szerintük a tiszta és átlátható viszonyok fontosabbak mint a „látványsportágak látványberuházásai”.

2012. augusztus 26. 13:22

Az LMP szerint a látványsportágakban nem látványberuházásokra – például stadionépítésekre –, hanem tiszta és átlátható viszonyokra van szükség, ezért a párt vasárnap módosító javaslatot nyújt be a sporttörvényhez.

Schiffer András a Fáy utcai Vasas-pálya előtt a futballcsapat korábbi mezében tartott sajtótájékoztatóján aggasztónak nevezte azokat a törvényi hiányosságokat, amelyeket "kétes hátterű vállalkozások kihasználnak", és ezzel csapatokat tesznek tönkre.

A képviselő elmondta: a párt módosító javaslata előírná, hogy a látványcsapatsportágakban csak olyan cégszerű formában működő sportvállalkozások vehessenek részt, amelyek a vagyontörvény szabályai szerint átlátható szervezetnek minősülnek.
 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chicano
2012. augusztus 26. 14:41
Nem értem a kérdásst! Mi nem látható a sportviszonyokban?Viktor Videoton, Kósa Debrecen, iszonyatos közpénz úri szórakozásra. Ja, Kubatov Fradi, még egy stadion, még mingíyg az adónkból. Mi nem átlátszó ezen?
bambuci
2012. augusztus 26. 14:11
Kíváncsi lennék, melyik lmp.s melyik sportban nyújtott kiemelkedő teljesítményt, vagy egyáltalán mikor láttak utoljára sportpályát?
kjkj945
2012. augusztus 26. 13:35
limpikéknek is csak a foci. :)
cili
2012. augusztus 26. 13:30
A kis szdsz nem bír magával... DDD.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!