Soha ekkora felhajtás nem volt még NB III-as meccs miatt

2016. május 13. 16:02

A DVTK Tartalék-Nyíregyháza Spartacus mérkőzés miatt fokozott rendőri ellenőrzés lesz Miskolcon vasárnap. A vendégszurkolókat az M30-as déli lehajtója előtti útszakaszra várják, ahol összegyűjtik és konvojba rendezik az érkező buszokat és személygépkocsikat, majd intézkednek a DVTK Stadionhoz történő kísérésükről.

2016. május 13. 16:02

Fokozott figyelemmel készül a rendőrség a vasárnap 17.30-kor kezdődő DVTK Tartalék-Nyíregyháza Spartacus NB III-as labdarúgó-mérkőzésre - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek. Janasóczki Attila kifejtette: a meccset a miskolci DVTK Stadionban rendezik. A rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a miskolci rendőrkapitányság vezetője, Bogyay Ferenc rendelte el az ellenőrzést.

A szóvivő kitért arra is, hogy Miskolcot három irányból célszerű megközelíteni majd, délről az M30-as autópályán, a 37-es főúton, és a 3-as főúton Nyékládháza felől. Mint mondta, a vendégszurkolókat az M30-as déli lehajtója előtti útszakaszra várják, ahol összegyűjtik és konvojba rendezik az érkező buszokat és személygépkocsikat, majd intézkednek a DVTK Stadionhoz történő kísérésükről. A helyszínen külön parkolót biztosítanak a vendégszurkolók gépjárműveinek. A pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértés, azok megtalálása esetén szabálysértési eljárást kezdeményeznek – hívta fel a szurkolók figyelmét Janasóczki Attila.

Az NB III Keleti-csoportjában jelenleg a Nyíregyháza vezet, a DVTK tartalékcsapata a tizenkettedik helyen áll. A mérkőzés nem dönt a bajnoki címről, amiért a Nyíregyházán kívül a Cegléd VSE és a Cigánd VE van versenyben, azonban az eldőlhet, hogy melyik két csapat kerül a feljutást érő első két helyre.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2016. május 13. 16:32
A DVTK-ban mindig felhajtás van, ha meccs van. Évek óta.
3M..
2016. május 13. 16:24
A Tirpákokra tenném a voksom. Kiütik a Miskolczot. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!