Megsemmisítő vereséget szenvedtek kéziseink Norvégiától

2019. január 23. 19:51

Szertefoszlottak a világbajnoki remények, a magyar férfi kézicsapat 35-26-ra vérzett el a norvégokkal szemben.

2019. január 23. 19:51

A magyar férfi kézilabda-válogatott nem játszhat az olimpiai selejtezőt érő hetedik helyért a német-dán közös rendezésű világbajnokságon, miután a középdöntő záró fordulójában Herningben 35-26-ra kikapott a norvég csapattól, így tizedikként zárt.

(MTI)

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2019. január 24. 18:04
Régi magyar sportolói hülyeség: ellógjuk a látszólag kevésbé fontos meccseket, azután a fontos meccsen csodára lenne szükség, ami persze nem jön. Akkor pedig a sajnálkozás!!! Mi a faszért ment döntetlenre az argentin és az egyiptomi meccs??? Persze ez a két balfasz edző sem segít!!!!
KannibálTatárÚr
2019. január 24. 10:36
Egy észrevétel: Némely magyar játékost túlsúlyosnak láttam. Vmikor a magyar kézilabdázók a nemzetközinél vmivel könnyebbek voltak, de igen fürgék. Ma sajnos inkább a túlsúly jellemző rájuk, ami a beálló kivételével nem előny. Sőt!!!
flesh ripper
2019. január 24. 08:18
Nem baj! Legközelebb, jobb lesz! Fiatalítani kell! A hazai bajnokságokon (a női kézilabdánál is), kevesebb idegenlégiósra lenne szükség. Tegyék magyarabbá a magyar bajnokságot! Mi abból főzzünk, ami a mi frizsiderünkben, kamránkban van. Ez arra ösztönöz majd, hogy inventív, kreatív játékunk legyen. Harcra fel, magyar fiúk, magyar lányok!
DrPepper
2019. január 24. 06:46
Elég hülye cikk, még hülyébb reakciókkal, hiszen ennek a meccsnek a tétje a csoport 4. hely, azaz VB 7. helyosztó esetleges megszerzése volt, aminek vb--ről közveten olimpiai kvalifikáció szempontjából lett volna jelentősége. De erre még koránsem szállt el minden remény, az eb-ről is lehet kvaloifikálni, illetve különféle kontinensviadalok alapján a 10. hely érhet ugyanannyit, mint a 7.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!