Tokmacé lehet a hét gólja a BL-ben!

2020. október 29. 09:26

Az európai szövetség honlapján péntekig lehet szavazni.

2020. október 29. 09:26
null

A ferencvárosi Tokmac Nguen találata is jelölt a hét gólja címre a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Az 59. percben a zöld-fehérek támadójának Oleksandr Zubkov passzolta be a labdát a tizenhatoson belülre, a norvég játékos a kapunak háttal állva átvette, majd fordulásból nagy erővel a jobb sarokba lőtt, a labda a kapufáról vágódott a hálóba. Tokmac Nguen pontos lövésével 2-1-re szépített a végül 2-2-es döntetlennel zárult Dinamo Kijev elleni találkozón.   

Az európai szövetség honlapján péntekig lehet szavazni, a jelöltek között van még a BL-győztes Bayern Münchenből Joshua Kimmich, a Borussia Mönchengladbach színeiben a Real Madrid ellen duplázó Marcus Thuram, valamint az Atalanta kolumbiai csatára, Duván Zapata.

(MTI)

 

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. október 29. 17:18
GRATULÁLOK ! GYÖNYÖRŰ volt Tocmac gólja, de az eredmény is megsüvegelendő! NAGYON jó csapat ellen harcolt ki döntetlent a FRADI! MECCS közben, kettő nullás Dinamo-vezetésnél azon meditáltam, hiába no, nagyon jó a Kijev!
útonjáró
2020. október 29. 13:11
szép volt, Tökmag!
Senior
2020. október 29. 11:51
Maradt némi remény a 3. hely megszerzéséhez. Néztem az összefoglalót, többi meccseken is voltak szép gólok. Szegény Gulácsi kapott egy ötöst. Védelmük közepe pocsék, Vilit pedig a kispadon ülteti az a balfék tréner.
nemecsekerno_007
2020. október 29. 10:20
Gratula!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!