Levélben gratulált Orbán Viktor a NOB elnökének

2021. március 12. 18:31

A miniszterelnök leszögezte: Magyarország sport iránti elkötelezettsége a jövőben is erős marad.

2021. március 12. 18:31
null

Mint beszámoltunk róla, Thomas Bach maradt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke.

– írta a kormányfő, aki levelében biztosította Thomas Bachot Magyarország további támogatásáról.

A miniszterelnök méltatta a NOB „Olympic Agenda 2020” elnevezésű reformprogramját is. „Hiszem, hogy az Agenda 2020 és az olimpiai játékok szervezési folyamatának új szabályai új lehetőségeket nyitnak a nagy és bátor álmokkal bíró városok számára” – tette hozzá.

Orbán Viktor szerint annak ellenére, hogy jelenleg egy feje tetejére fordított világban élünk, és a koronavírus-járvány mindannyiunk számára hatalmas kihívást jelent, „együtt legyőzzük a nehézségeket, és az idei nyári olimpiai játékok fogják jelképezni közös győzelmünket”.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takita
2021. március 12. 22:08
Thomas Bach egyedüli jelölt volt. Eddigi tevékenységét általános elismerés övezi. Az igazi erőpróba viszont az idei olimpia lesz. A gratuláció jogos volt, és némi megelőlegezett bizalmat is tükröz.
egyvilág
2021. március 12. 20:36
Egy nem szokványos elemzés a profi sport társadalmi szerepéről, pozitívumairól, negatívumairól: https://www.egyvilag.hu/index.shtml#sport
Szuverén maffiaállam
2021. március 12. 19:00
A világ két legkorruptabb szervezetének vezetője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!