Csisztu Sport Cast – Megmutatjuk a Puskás Aréna működését két nappal a magyar-portugál előtt Európa-bajnoki üzemmódban

2021. június 13. 07:28

Digitális videotartalommal bővül a Mandiner.hu sportrovata, hiszen Csisztu Zsuzsa egyedi hangvételű videói, a Csisztu Sport Cast című műsorok, amelyekkel az élsport világának kulisszatitkaiba kalauzolja nézőit, mostantól a Mandiner.hu sportrovatában is láthatóak lesznek a Csisztu Channel Youtube csatornán rajtoló premierrel egyidejűleg, vasárnap délelőtt 10.00-órától. A magyar labdarúgó-válogatott keddi, portugálok elleni első mérkőzése előtt a kétrészes epizód most a Puskás Aréna működésének alapos keresztmetszetét adja pontosan úgy, ahogy majd az Eb-n is lesz.

2021. június 13. 07:28
null

Miközben a nemzetközi sportvilág Christian Eriksen tegnapi szívleállását követően a dán klasszis felgyógyulásáért imádkozik, az Európa-bajnokság küzdelmei haladnak előre.

A magyar labdarúgó válogatott is egy újabb nappal közelebb lépett a történelmi premierhez a Puskás arénában, ahol egy hihetetlenül precízen működő, szinte élő organizmusként összeálló gépezet várja a csapatokat az Arénában, ami rendkívül érdekes kulisszatitkokat rejt

Vajon hány fotós és hány újságíró tudósíthat majd a helyszínről? Mit fog mondani Marco Rossi, mielőtt Cristiano Ronaldoékkal néz farkasszemet a nemzeti tizenegy majd június 15-én? Erre is választ kaphatunk a kétrészes Puskás Arénában forgatott videóban Dibusz Déneséktől.

Tény: soha nem rendeztek még ekkora hazai létesítményben ilyen hatalmas volumenű eseményt, mint, amit az UEFA EURO 2020 Labdarúgó Európa-bajnokság jelent és mindenáron tudni szerettem volna, hogyan működik majd ez a hatalmas aréna az Eb ideje alatt, amikor például június 15-én a magyar válogatott 18 órakor a címvédő Portugália ellen megkezdi a szereplést.

Vajon hány ember háttérmunkája kell az olajozott működéshez? Hányan dolgoznak a műszaki helyiségekben, hányan a szerkesztői szobában,

és hányszor kell fűvet nyírni UEFA szabály szerint a mérkőzés napján? De mindezeken kívül a legfontosabb, hogy a magyar csapat játékosai mit élnek majd át, amikor leszállnak a csapatbuszról és besétálnak az öltözőbe. Dibusz Dénessel és - az akkor még szintén a bő kerethez tartozó, azóta a bokasérülésére sajnálatosan újra rásérülő és ezért a keretből távozni kényszerülő - Hangya Szilveszterrel jártuk végig ezt az útvonalat, míg a hatalmas aréna többi részén kiváló szakemberek lesznek a kísérőim mindkét epizódban

Íme a mai premier, a Puskás Aréna Eb üzemmódban 2. rész:

 

A Puskás Aréna Eb üzemmódban 1. része az alábbi linken érhető el:

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. július 28. 19:13
Csisztu ellen nem csak a ballibbantak hörögnek. ATVs buta pitsa volt, Fidesz ellenes retorikával. Aztán most hogy senkinek sem kell, kitalált egy jobboldali dumát, hogy befogaják, Buta, idegesítő, szakmailag gyenge.
szarcsi1
2021. július 28. 16:16
Gyenge, unalmas.
Coccothraustes
2021. július 11. 14:13
Borzalmas. Szégyen, hogy a Mandi idáig süllyed. Csisztu egy szakmailag nulla, csipogó botrányceleb.
998877
2021. július 04. 02:11
Ezzel az erővel Borkait is felkérhették volna . Ő is olimpikon volt de nem hatodik helyezett hanem aranyérmes, és szintén magánpornózott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!