Angol dráma – a szurkolók szemszögéből

2021. július 12. 09:40

Nézzen tomboló, aztán elszomorodó angol drukkereket!

2021. július 12. 09:40
null

Hazafelé tartó angol drukkerek a Wembley-nél

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2021. szeptember 05. 22:51
Ugyanez volt a tapasztalatom a franciákkal kapcsolatban. Ott voltam a Puskásban a meccsen és azt állapítottam meg, hogy szinte egy szurkolójuk sem volt fekete. Ez lehet hogy kicsit rasszista megállapításnak tűnik, de nehéz nem észrevenni.
bölcsbagoly
2021. augusztus 06. 00:13
A látványért fizetni kell, s nem pénzt kapsz érte! Őket addig érdekli a sport mig nulla ésszel/iskolázottsággal milliomosok/milliárdosok nem válnak belőle! Igaz, ami könnyen jött, az ugyanolyan könnyen el is úszik a markukból!
imre962
2021. július 13. 20:10
A színes kvóta nem hozott sikert az angoloknak. Nem elég a kvóta! Tehetség is kelljen egy nemzeti válogatottba kerüléshez. Az olasz csapat csak fehérekből állt. Pedig hogy ment az epehányás az olasz migrisímogatóktól ezerrel. Az angol feketék a pénzért játszottak csak, az olaszok a hazájukért is. Kis elégtételt érzek.
CyberG
2021. július 13. 20:09
A foci EB alatt a nyugati sajtóból megtudtuk, hogy a tomboló, részeg, szemetelő, minden kritikán alul viselkedő angol szurkolok a foci szeretet, az örült imádat és odaadás csúcsa... (A stadionba való betörésről, véres összecsapásokról sunyin kussolnak). A német RTL szerint örültessen jó volt a buli: https://www.sport.de/diashow/sl6121/em-2021-so-irre-feiern-englands-fans-schon-vor-dem-finale/ Ezzel szemben a magyar szurkolok békés, egyébként kifejezetten kulturált vonulása maga a megtestesült, gyűlölet primitívség és bunkóság... Az öngyűlölő balibsibolsinácik, akik imádnak kicsik lenni ehez még tapsolnak is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!