Az Eb-t követően már Sallai a Freiburg legértékesebb játékosa

2021. július 16. 08:11

A magyar támadó piaci értékét csütörtöktől 16 millió euróra becsüli a transfermarkt.com.

2021. július 16. 08:11
null

Sallai Roland piaci értékét csütörtöktől 16 millió euróra becsüli a transfermarkt.com, ezzel a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő SC Freiburg legértékesebb játékosává vált – írja a Nemzeti Sport.

Több, mint másfélszeresére emelkedett Sallai értéke az utóbbi hetekben. Június 1-én 9 millióról 13-ra, július 15-én 16 millió euróra ugrott a magyar válogatott szélsőjének a becsült piaci értéke, ezzel csapata, a Freiburg legtöbbet érő labdarúgójává vált. Feltehetően mindezt az Európa-bajnokságon nyújtott kiemelkedő teljesítményének is köszönheti, írja a portál.

Lapunknak tavasszal adott interjút a magyar válogatott támadója: 

Rend, fegyelem, kemény munka, így lehet profi futballt építeni – Sallai Roland a Mandinernek

 

Kép forrása: TOM WELLER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2021. július 30. 00:24
Szimpatikus, tehetséges, keményen dolgozik. Ilyen focisták kellenek Magyarországnak.
Hannibal
2021. július 19. 00:34
Nem. Azért mert: 1. járvány van, és abban emberek szoktak meghalni. 2. Azért, mert bár járvány van,. és van oltóanyag -a kormánynak hála bőven- egy csomó barom nem oltat. 3. Mert bár járvány van, és van oltóanyag -a kormánynak hála- ti akkora faszkalapok vagytok, hogy az oltás ellen kampányoltatok.
még fokozza
2021. július 16. 22:12
És ezért kellett meghalni 30 ezer embernek?
Crusader
2021. július 16. 18:04
Ennyi! A nyugat leszálló ágban van, minden téren... már 80 ember halt meg az áradásokban Németországban.... baszki, Romániában nem volt ilyen soha.. durván esik a színvonal abban az országban... mindentéren, a fociban is. Közép-Európa pedig felemelkedik és megvédi a klasszikus, egykor dicsőséges Európát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!