Bonucci az angoloknak: Egyetek több tésztát!

2021. július 12. 09:50

Az olasz válogatott gólszerzője nem fogta vissza magát a mérkőzést követő ünneplésnél.

2021. július 12. 09:50
null

Amint arról korábban beszámoltunk, büntetőpárbaj után Olaszország nyerte az Eb-t vasárnap este. Leonardo Bonucci lett az Európa-bajnoki döntők legidősebb gólszerzője. A Juventus védője szót ejtett az angol szurkolókról, akik nem várták meg a trófea átadását, és üzent is nekik: több tészta, több siker. 

„Látni azt, ahogy ötvennyolcezer angol lelépett a stadionból, mielőtt átadták volna nekünk a kupát, egyedülálló érzés volt, amit élveztünk” – fogalmazott Leonardo Bonucci a döntő után. „Azt hitték, hogy a kupa itt marad Londonban. Sajnálom őket, de újra megtanítottuk a leckét. A kupát hazavisszük Rómába.”

 

 

Bár a felvételen nem látszik, de beleordította a kamerába:

Több tészta. Egyetek több tésztát!”

Kép forrása: FACUNDO ARRIZABALAGA / POOL / AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T a h ó t l a n í t o k
2022. február 20. 16:46
x
OrangeOrder
2021. július 14. 18:26
Ja, pont erre gondoltam én is. Óriási teljesítmény büntetőkkel nyerni!
ujujuj
2021. július 14. 18:24
Még mindig nem értem mi abban az aberráció, ha egy focista a kupával együtt alszik, pedig egy pár perce már gondolkodom rajta. Egész életében ezért dolgozott, hadd élvezze a sikert. Alapból nyugodtan feltételezhetjük akárkiről, hoyg nem veri bele a kupába, és ha nem küldi szét a képet a kcsavart faszáról meg a szószos alsónadrágjáról, akkor nincs benne semmi aberrált. De ha mégis, még viheti valamire a dk-ban.
Fehér Agyar
2021. július 14. 07:27
Az olaszoknál a tészta nemzeti eledel, majdhogynem szentség. Amikor fénykorában Sophia Lorent arról kérdezték, hogy minek köszönheti a csodás alakját, azt válaszolta, hogy "mindent a tésztának köszönhet"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!