Az esztendő egyik legnagyobb sportszenzációját szállította – Valter Attila és edző-édesapja története – videopremier

2021. december 24. 17:04

Még a Puskás Arénát is rózsaszínűre fényfestették miatta, akkora szenzáció volt, amikor az idei Giro d 'Italián három szakaszon át is képes volt vezetni az összetett versenyt Valter Attila. Karrierje a szakemberek szerint robbanás előtt áll, édesapja edzőként is egyengeti az útját. Igazi karácsonyfa mellé passzoló apa-fia és edző-tanítvány sikertörténet az övék arról, hogy lelki terror nélkül is lehet magasra jutni.

2021. december 24. 17:04
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Valter Attila, a rózsaszínű trikó, és a jövő évi Giro-álmok története 

Hogyan volt képes a világ egyik legjelentősebb Grand Tour versenyén, a Giro d'Italián három szakaszon keresztül is összetett elsőként vezetni a mezőnyt a látszólag a semmiből berobbanó magyar bringás? Na, abban a "semmiben" nagyon-nagyon sok év munkája van, és Attila karrierje igazi robbanás előtt áll. Nincs finomkodás, tehát arra is választ várok, hogy lehet-e ilyen teljesítményt dopping nélkül is elérni. Válaszok a mostani epizódban.

Érdemes tehát meghallgatnunk egy megható karácsonyi apa-fia, edző-tanítvány sztorit, mert - lelki terror helyett - így is lehet.

 

Nyitóképen: Valter Attila, Valter Tibor és Csisztu Zsuzsa. Fotó: Csisztu Sport Cast - Lékó Tamás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2021. december 25. 22:23
Jaj Zsuzsikám eszem azt a csókos szádat!
Ninini
2021. december 25. 18:57
Gratulálok! Következőre az utolsó hármat!
szemlelo
2021. december 25. 17:04
Vas Blanka volt egy igazi berobbanás. Az olimpián csak 3 svájci lány volt előtte.
Búvár Kund
2021. december 25. 17:01
Azért Valter "berobbanása" egy a kerékpársportot követő számára nem volt meglepetés. Már 2-3 éve dörömböl a kapun. Jövőre pedig megteszi a következö lépést. Biztos vagyok benne, hogy az idén már szakaszt is fog nyerni. Ha nem ennyire a versenyelején lenne, azt mondanám vmelyik magyar szakszt. De azért ilyen korán még nehezen engedik hazaérni a szökevényeket. Bár a dobókői szakasz összejöhet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!