Waltner Róbert búcsúja: Próbáltam a maximumra törekedni, és a játékosokból kihozni a legjobbat!

2022. április 01. 14:40

A Zalaegerszeg közelmúltban, önként távozó vezetőedzője érzelemdús gondolatokkal köszönt el a klub szurkolóitól is.

2022. április 01. 14:40
null
Vámos Tamás
Vámos Tamás

A válogatott mérkőzések közötti bajnoki szünet kétség kívül legváratlanabb eseménye a ZTE sikeredzőjének felmondása volt Zalaegerszegen. A viharos egerszegi eseményekről az elmúlt napokban a Mandiner Sporton többször (itt és itt) is írtunk. A történtek után Waltner Róbert a szurkolókról sem feledkezett meg, tőlük a közösségi oldalán búcsúzott.  

Tisztelt Zalaegerszegi Szurkolók!

Szeretnék elköszönni maguktól, tőletek is. Mikor megkaptam a lehetőséget arra, hogy újra visszatérhetek Zalaegerszegre, egy percig sem gondolkoztam.

Nehéz helyzetben volt a csapat, a kiesés szélén állt. Szerettem volna segíteni és motiváltan álltam a munkához.

Sikerült kiharcolni, hogy a következő évben is az első osztályban szerepeljen a csapat, aminek nagyon örültem. Nyáron sok jó játékos távozott, és érkezett 12 új helyettük, össze kellett hangolni a régiekkel. Nehéz volt a kezdet, az új játékosoknak be kellett illeszkedni, voltak sérültek, akiket fel kellett építeni, de szépen, idővel sikerült kiegyenesednünk. Köszönöm, és hálás vagyok azért, amikor az MTK-meccs végén kiálltatok mellettem. A közös munka során rengeteg öröm és sok boldog, felejthetetlen pillanat ért. Sikerült 20 év után győzni a Ferencváros és a Debrecen otthonában, és 14 év után a Videotont is sikerült legyőznünk hazai pályán. Jelenleg negyedik helyen áll a csapat, ami azt gondolom, igazán előkelő pozíció.

Öt meccs óta nem kaptunk gólt, és ez rekord a klub NB I-es történelmében. Ez nélkületek nem sikerülhetett volna! Élmény volt újra a Zetéért küzdeni,

nekem és a játékosoknak is nagy segítséget jelentett, hogy éreztük, számíthatunk rátok, és mellettünk vagytok. Próbáltam mindig a maximumra törekedni és a játékosokból is kihozni a legjobbat. Nagyon szeretem őket. Sok értékes embert ismertem meg, akikre szívesen fogok emlékezni. Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben az időszakban. Szeretném megköszönni önöknek, nektek mindazt a szeretetet, biztatást, bizalmat, kedvességet, amit kaptam, soha nem fogom elfelejteni! Sok sikert kívánok a jövőben mindenkinek! Legyetek boldogok és egészségesek! Hiányozni fogtok! Hajrá, Zete!

Tisztelettel:

Waltner Róbert

Nyitókép Waltner Róbert (középen) és a ZTE-játékosok között remek volt az összhang Fotó: Facebook/Waltner Róbert

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. április 04. 22:19
A miértre a magyar fociban általában nincs válasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!