Négy gyereket szeretne Kozák Luca, az ország leggyorsabb vegyésze, gátfutó Eb-ezüstérmesünk - Mandiner exkluzív videó

2022. augusztus 25. 01:22

Kozák Luca minden idők legeredményesebb magyar gátfutőnője lett Münchenben, amikor 100 gáton Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett, saját új országos csúcsának beállításával. A debreceni atléta az olimpia évében szerezte meg vegyészi diplomáját és ezen túlmenően is számos meglepő tervet tartogat rajongóinak, amit megoszt most a Mandiner exkluzív video-interjújában Önökkel.

2022. augusztus 25. 01:22
null
Csisztu Zsuzsa

Kozák Luca a valaha volt legeredményesebb gátfutónőnk

Kozák Luca 12.69 másodperces országos csúcsbeállítással ezüstérmet nyert 100 méter gáton vasárnap este a müncheni multisport Eb keretében zajló atlétikai Európa-bajnokság zárónapján.

A debreceni sprinter csak vasárnap kezdte meg szereplését, mivel kiemeltként a szombati előfutamban nem kellett rajthoz állnia. A múlt vasárnapi program nyitányán aztán az elődöntőben nagyszerű futással 12.69-re javította saját országos rekordját, és a második helyen, magabiztosan került döntőbe.

Kozák elődöntős formája biztató volt a fináléra, melyben ugyanakkor az elődöntőben őt legyőző lengyel Pia Skrzyszowska mellett a holland Nadine Visser és az európai ranglistavezető brit Cindy Sember is esélyesebb volt nála. Aznap reggel azonban - elmondása szerint - úgy kelt fel, hogy nyugodt volt, és tudta, hogy jó napja lesz.

A Mandinernek adott exkluzív interjúban nem csak azzal lep meg minket, hogy részletezi miként szerezte meg tavaly az olimpia évében a vegyészi diplomáját, vagy azzal hogy nagy családot és négy gyereket szeretne, de azzal is, hogy mit érez a futás iránt. 

A Kozák Lucával készült beszélgetést itt nézhetik meg: 

 

A képen: Az új atlétikai stadion építés közben. Kozák Luca és csapattársai itt találkozhatnak a jövő évi világbajnokságon rajongóikkal. Fotó: Budapest 23/Zsigmond László.
A képen: Az új atlétikai stadion építés közben. Kozák Luca és csapattársai itt találkozhatnak a jövő évi világbajnokságon rajongóikkal. Fotó: Budapest 23/Zsigmond László.

A nyitóképen: A második helyezett Kozák Luca a 100 méteres gátfutás döntője után a müncheni multisport Európa-bajnokságon 2022. augusztus 21-én.MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. január 03. 21:45
TE VAGY A LEGSZEB LUCA...de a gyerekek még szépíteni fognak....NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁD...csak így tovább...sérülés-mentes jövőt, jó férjet kívánok...és a gyerekekröl ne feledkezz el...HAJRÁ MAGYAROK
ZagerEvans2525
2023. január 03. 21:45
Méltán sikeres és szép nő, nekem jobban tetszik, mint a tátott picsájú drogos leszbi finn főribanc. Jól jelképezi mindkét személy a saját nemzetét.
Nehidd El
2023. január 03. 21:45
Jesszus, egy egészséges lelkű-testű magyar nő, nem tart két napig, hogy ne kerüljön a libsik célkeresztjébe.
Láncfűrészes Attasé
2022. szeptember 18. 21:58
A konzervatív erkölcsű igazimagyar nők csak a konzervatív origo.hu-n vannak, mindenféle retkes kurvákat oda nem engednek ám be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!