Isten éltessen, drága Ági Néni!

2023. január 09. 09:05

Pontosan 102 okunk van ünnepelni téged, drága Ági néni! Köszönöm a barátságodat, köszönöm, hogy itt vagy nekünk és lenyűgöző életutaddal mindenre rácáfolsz, amiről azt gondoltuk lehetetlen.

2023. január 09. 09:05
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Pontosan 102 okunk van ünnepelni téged, drága Ági néni! Köszönöm a barátságodat, köszönöm, hogy itt vagy nekünk és lenyűgöző életutaddal mindenre rácáfolsz, amiről azt gondoltuk lehetetlen. A legnagyobb élő sportoló ikonként azt értetted meg velünk, hogy sok mindenről lemondhat az ember az élete során, de a mozgásról soha.

Rajongva szerettük ezt a sportágat, a tornát, és Te forradalmian változtattad meg mindazt, amit erről a gyönyörű, művészi és sportos kifejezési formáról gondoltunk. Világszínvonalon művelted, oktattad és ahogy mondtad, nem tanítani szerettél, hanem segíteni másoknak.

Ma is minden lélegzet-vételeddel segítesz nekünk, egy olyan nemzetnek, amely a világ legidősebb élő olimpiai bajnokát ünnepelheti, ölelheti át képletesen, és köszöntheti a 102. születésnapján, itt Magyarországon, hazánk legjobb sportolóival együtt! Igen, mert az Év Sportolója Gála nem is kerülhetett volna ennél szebb napra, mint a születésnapodra!

Isten éltessen erőben, egészségben, szeretetben nagyon sokáig!

A képen: Keleti Ágnes és Csisztu Zsuzsa a Nemzeti Színházban. Fotó: Róth Tamás/MSÚSZ
A képen: Keleti Ágnes és Csisztu Zsuzsa a Nemzeti Színházban. Fotó: Róth Tamás/MSÚSZ

***

A nyitóképen: Keleti Ágnes 101. születésnapján, a Nemzeti Színházban. A háttérben Dr. Szabó Tümde korábbi sportért felelős államtitkár és a kép előterében Csisztu Zsuzsa, az MSÚSZ alelnöke. Fotó: Róth Tamás/MSÚSZ

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. december 09. 09:16
Isten éltesse Ágnes nénit!
putyliorkok
2023. március 16. 21:22
Bundás zsuzsika tovább futtatja magát még a végén a pinamutogató, parazita kurvatündike táskahordója lesz:D
Oeregfiu
2023. február 21. 11:00
Meddig lesz még ez a ó-cikk a mandi oldalán? Nincs valami aktuálisabb téma?
Igazszó
2023. január 28. 14:33
Melyik nemzet sportolója ez a zsidó néni? Mert a net szerint a zsido nemzet tornasportját virágoztatja... Költői kérdés volt persze. Ez csak a szokásos zsidóseggnyalás a cuckoldkonzi mandineren. A magyar nem zsidó, a zsido nem magyar. A rabbik szerint sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!