„Ez a Leverkusen engem nem győzőtt meg, a visszavágón hosszabbítás lesz" – Hevesi Tamás az új Jobbfelső pipában

2023. március 12. 10:37

Hevesi szerint a németek térdepelni már tudnak, de most hallgatnak a vonatbalhé után. Ganxstát nem érdekli a Fradi, csak kapjon ki, míg Harsányi úgy látja a PSG-ben vergődő Messinek újra a Barcelonában volna a helye, mert Párizsban csak zsoldosok veszik körül és pénzért focizik rosszul.

2023. március 12. 10:37
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Az UEFA-nak lépnie kell a vonatbalhé után!”

A mostani Jobbfelső pipában ismét nem fogták vissza magukat a vendégek, Hevesi Tamás a vonatbalhé kapcsán azt mondta, a németek térdepelni nagyon tudnak, de most nagy a csönd arról mit műveltek a magyar szurkolókkal a határon. Az Európai Unióban ilyenkor miért nem beszélnek arról, hogy hogy lehet ilyet csinálni a német államban? Ez egyáltalán nem oké. Sőt, olyannyira nem oké, hogy kíváncsi vagyok, az UEFA mit fog lépni! Mert lépjenek!”

Ganxsta persze most is Messit istenítette a FIFA-díja kapcsán és kellő iróniával jegyezte meg a szintén esélyes

Ganxsta a Fradit sem kímélte és kajánul jegyezte meg a Leverkusen elleni 2–0-ás Fradi vereség kapcsán, hogy „engem nem érdekel a Fradi, csak kapjon ki!” Láthatóan magára maradt a véleményével, abban viszont egyet értett Harsányival, hogy nem is kaphatta volna más a legjobb játékosnak járó FIFA-díjat, mint Lionel Messi. A Barca-drukker Harsányi Levente Lionel Messi párizsi vergődéséről úgy nyilatkozott, hogy

Itt a Jobbfelső pipa legújabb epizódja, nem kímélünk senkit!

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. március 17. 14:33
HEVESI EGY BAROM Hevesi szerint a németek térdepelni már tudnak, de most hallgatnak a vonatbalhé után. Hevesi egy barom, mert sportolókat kever össze határőrökkel. Az egyik (engedélyezett) térdeplésének semmi köze a másik futballhuligán-motozásához.
kishal
2023. március 17. 02:24
Hevesi add vissza a papírjaid! És még ilyen figura volt szövetségi kapitány...
__Y__
2023. március 13. 09:12
Elsőre hirtelen úgy tűntek ezek a képek,mintha az ellenzéki összefogás jelöltjeit látnám(legalábbis nagyon hajaz a 2022-es plakátokra a színvilág), meg is lepődtem, hogy kerülnek oda.
brekker
2023. március 13. 02:06
A Kárpátok egyfajta kulturális határ. Ha a fejükre állva ringlispileznek az ukránok és a románok, akkkor is az lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!