Szoboszlai Dominik a Chelsea-ben? Megszólalt a játékos menedzsere

2023. március 04. 21:22

Az olasz média szerint az angol csapat már fel is vette a kapcsolatot az RB Leipziggel.

2023. március 04. 21:22
null

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, az RB Leipzig és a magyar válogatott középpályása a nyáron klubot válthat, és Londonba költözhet. Sajtóértesülések szerint a Chelsea napokon belül lezárhatja a tárgyalásokat, és bejelentheti a magyar középpályás érkezését.

A magyar középpályás remekül teljesít a mostani idényben, 21 bajnokin 4 gólnál és 8 gólpassznál jár, egyértelműen a csapat húzóembere, nem csoda, hogy évek óta európai topklubokkal boronálják össze a médiában. A pénteken szárnyra kelő sajtóhír kapcsán a Sportál Esterházy Mátyáshoz, a labdarúgó menedzseréhez fordult.

„Teljesen normális, ha ehhez hasonló pletykák szárnyra kapnak a médiában, Dominik ugyanis kiválóan teljesít a mostani idényben, ezt a számok is alátámasztják, extra az, amit Lipcsében mutat. Most viszont az a legfontosabb, hogy továbbra is a Leipzigre, és az előtte álló feladatokra koncentráljon, mert nagyon sok fontos meccs vár rá tavasszal. Ennek megfelelően egyetlen másik klubbal sincs szó egyezségről, semmilyen bejelentéssel nem készülünk a közeljövőben” – nyilatkozta a lapnak Esterházy Mátyás, a Leipzig középpályásának menedzsere. 

Nyitókép: Ronny HARTMANN / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. március 09. 23:07
Szoboszlai a magyar csodavárás szimbóluma, hogy majd ő megcsinálja, amit mi nem. Stabil kezdők leszünk a bundesligában Aztán ehhez képest hozza a gyenge közepest.
JMoflicheque
2023. március 05. 15:11
Gróf eszterházit is összeboronálhatnák a f........al. Kell a szenzáció a bugris, tahó újságíróknak.
Búvár Kund
2023. március 05. 08:38
Azért Valter Ati tegnapi szép versenyzése, és remek 5. helye is megérdemelt volna egy bejegyzést. Jobban is, mint ez a kacsahír, ami már a másodikat kapta. De tegnap vk versenyt nyert a férfi kardválogatottunk és Battai Sugár Katinka női kardozónk is. Gratulálok nekik!
Zolotarjov
2023. március 05. 08:19
Csel? Szí..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!