Ezzel a képpel üzen az MLSZ-nek Kubatov Gábor

2023. május 31. 12:27

A Fradi játékosa lett az év felfedezettje.

2023. május 31. 12:27
null

A 34-szeres bajnok Ferencváros játkosa, ifj. Lisztes Krisztián kapta az Év felfedezettje-díját a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ) a 2022-2023-as RangAdó szavazáson. A 18 éves támadó az idei szezonban 5 góllal járult hozzá a csapat NB I-e bajnoki címéhez. 

A klub elnöke, Kubatov Gábor a közösségi oldalán gratulált a fiatal tehetségnek, egy az Újpest elleni rangadót követően készült képpel, ami akkor készült, amikor Lisztes egy fáklyával ment be a pályára. 

Korábban portálunk is beszámolt róla, hogy az MLSZ fegyelmi bizottsága (FEB) pénzbírsággal büntette emiatt a játékost. 

Összedobják a szurkolók a Fradi tehetségének bírságát

A Ferencváros B-közép szurkolói csoport csütörtök este közleményben jelezte, hogy felháborítónak tartják, hogy egy fiatal magyar tehetséget „ilyen módon vegzál az MLSZ". Úgy folytatták, hogy a Fradi tábor egy emberként áll Lisztes Krisztián mögé és vállalja át a büntetés teljes összegének kifizetését.

 

Nyitókép: Kubatov Gábor Facebook-oldala 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2023. május 31. 19:12
Miért van ezen a fiúcskán sportmelltartó? Transzi?
kishal
2023. május 31. 17:22
Sunyi képű Kubatov csak ne reklámozza a szabályszegő magatartást, mert egy normális államban már listára tennék őt ezért!
bölcsbagoly
2023. május 31. 13:55
Látom már a Fradiról szóló cikkekre is nyüzsögni kezd a moslékos darázsraj! Hogy látogassa meg őket egy gyurgyalag raj! (Speciálisan méhekkel, darazsakkal táplálkozó színes madárfaj).
zakar zoltán béla
2023. május 31. 13:45
KTE-Paks
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!