Szoboszlai a Liverpoolban folytatja!

2023. június 30. 19:21

Fabrizio Romano információi alapján megszületett a megegyezés, és eszerint Szoboszlai Dominik a Liverpool játékosa lesz a következő szezontól!

2023. június 30. 19:21
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Egész nap forrt a közösségi média a Szoboszlai Dominik szerződését firtató hírektől. Fabrizio Romano, az átigazolási hírek egyik legnagyobb szakértője úgy fogalmazott legfrissebb Tweetjében, hogy a Liverpool és az RB Leipzig továbbra is tárgyalásokat folytat Szoboszlai Dominikért, „és ezek gyorsan haladnak”.

Most mégis úgy tűnik, hogy megvan a döntés! Fabrizio Romano legfrissebb hivatalos Tweetjében közölte, Szoboszlai Dominik Liverpoolba szerződik!

 Romano arról számolt be, hogy az RB Leipzig most értesült arról, hogy a Liverpool kiváltotta az úgynevezett feloldási záradékot, vagyis

állítólag a 70 millió eurós üzlet megköttetett, hamarosan aláírhatják.

Személyes feltételekben állítólag megegyeztek, Szoboszlai Dominik hamarosan orvosi vizsgálatokra készül – állítja a viszonylag ritkán tévedő szakember.

Az nso úgy tudja, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya legkésőbb szombat reggel megérkezik Liverpoolba, hogy átessen a szükséges orvosi vizsgálatokon, ezeket követően jelenti be új klubja. 

Azóta a Sky Sports is megerősítette a hírt, íme a bejegyzés:

Érdemes összefoglalni mi mindent történt az elmúlt pár órában Szoboszlai körül.

A mai reggelre még így fordultunk rá, hogy három komoly kérő kínálkozott Szoboszlai karrierjének folytatásához, s ebből olvasóink a Lipcsében maradásra szavaztak a legtöbben.

 

Liverpool, Newcastle vagy Lipcse? Pénteken eldőlhet, hol folytatja Szoboszlai Dominik! Szavazzon a legesélyesebbre!

Egy napra zsugorodott a találgatások ideje, állítólag ma, azaz pénteken eldőlhet hol folytatja minden idők legértékesebb magyar focistája. Ön szerint mit választ Szoboszlai Dominik? Szavazzon!

Mindenesetre magyar részről már volt olyan szakmabeli drukkere Dominiknek, aki már korábban jelezte, örülne, ha a magyar középpályás a Poolba szerződne. Kozma István az 1992–93-as szezonban hat mérkőzésen lépett pályára a Liverpool FC csapatában és ahogy mesélt erről a Mandinernek, élete meghatározó élményei között tartja számon azokat a meccseket. 

Eközben ma arra is sor került, hogy a Liverpool FC hivatalosan is bemutatta az új szezon egyik idegenben viselendő mezét. Egy pillanatra képzeljék most Szoboszlai Dominikot is bele ugyanebben a mezbe! Szokatlan? Talán most még igen!

Eközben az is hivatalossá vált, hogy Lipcsébe került kölcsönbe a Liverpool középpályása Fabio Carvalho, ami egyesek szerint a legbiztosabb jele volt annak, hogy ezzel ellentétes mozgásként létrejöhet a Szoboszlai-Liverpool házasság. 

 Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool és a német első osztályú RB Leipzig ugyanis hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 20 éves középpályás, Fabio Carvalho a 2023–2024-es idényt kölcsönben a lipcsei csapatban tölti.

Cikkünk frissül és folyamatosan nyomon követjük Szoboszlai Dominik és egyben a magyar labdarúgás történetének legnagyobb volumenű átigazolását. 

 

Nyitókép: Mandiner grafika

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!