Értékelje a magyar labdarúgó-válogatott tagjainak Montenegró elleni teljesítményét! (videó, szavazás)

2023. június 19. 16:00

Ön szerint ki volt a legjobb, és ki a leggyengébb? Szavazzon!

2023. június 19. 16:00
null

A magyar labdarúgó válogatott idei második Eb-selejtező mérkőzésén szombaton Podgoricában 0:0-s döntetlent ért el a montenegrói válogatott ellen. Bár mindenki nehéz meccsre számított, a válogatott tagjai és a szövetségi kapitány sem voltak teljesen elégedettek a csapat teljesítményével. 

Ön milyennek látta a magyar csapat játékát? Ki teljesített legjobban és leggyengébben a válogatottban? Cikkünk végén rangsorolhatja játékosaink teljesítményét!

Amennyiben nem látta volna a mérkőzést, segítségképpen tekintse meg az alábbi összefoglalót, vagy akár az egész meccset!

 

Marco Rossi: A győzelem a cél, de igyekezni fogunk szépen is játszani

Kötelezőnek érzi, hogy nyerjen a válogatott a Litvánia elleni keddi Eb-selejtezőn. Három ponton lehet változás a csapatban, de nem azért, mert bárkivel elégedetlen lenne - erről is beszélt hétfői sajtótájékoztatóján a szövetségi kapitány.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. június 19. 20:02
Ha már arra kérik a népet, hogy rangsorolják a teljesítményeket, akkor a listában fel kellett volna tüntetni a Felső Lécet is, mert nálam az volt a legjobb...
need-info
2023. június 19. 18:58
Zéró. Falábbal nehéz sikert elérni.
lacika88
2023. június 19. 18:43
Szégyenteljes, szájbakúrt, ótvaros kibaszott gennyes gecis szar
Misi500
2023. június 19. 18:37
Nem kell ekkora drámát csinálni egy döntetlenből
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!